Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Definitivno je ljeto moje omiljeno godisnje doba, barem ljeti poslije lopatanja mogu da izadjem nedje.

Takođe.. volim kratke rukave, volim da gledam kratke suknje, volim toplu vodu jezera i tuširanje napolju, volim miris drveća i zujanje pčela. Volim osvežavajuće pivo uz neku knjigu pa još uz zalazak sunca..
Leto je životno doba
zima je smrt

Tebe baš briga, cirkaš pivo, mlatiš ovde nešto, a North nije na forumu. Kakav si to čovek?

pijan :mrgreen:

:rida:
2629496_460s.jpg

Obavezno da mi posaljes da cujem... kao sto vidis vise volim da slusam ove manje poznate...

Nego, skinucu sad i jedan program za komponovanje muzike.... Moram da probam. Mozda se i nadjem u tome :D

Ako ga budem okacio na internet, bice ti poslato, a da li ce biti okaceno, to zavisi vec od toga koliko mi se svidi to sto napravim :)

A sto se tice komponovanja, ja koristim Cubase, program bas za profesionalne svrhe, s tim sto ja snimam sa mikrofonom od 3 eura, pa samim tim kvalitet nije bas na najvisem nivou, ali sta cu, nemam para za miksetu i bolji mikrofon pa se snalazim nekako :)

A inace radim neke covere kad imam slobodnog vremena, 'nako za moju dusu :)

Ako ga budem okacio na internet, bice ti poslato, a da li ce biti okaceno, to zavisi vec od toga koliko mi se svidi to sto napravim :)

A sto se tice komponovanja, ja koristim Cubase, program bas za profesionalne svrhe, s tim sto ja snimam sa mikrofonom od 3 eura, pa samim tim kvalitet nije bas na najvisem nivou, ali sta cu, nemam para za miksetu i bolji mikrofon pa se snalazim nekako :)

A inace radim neke covere kad imam slobodnog vremena, 'nako za moju dusu :)

Ma ima neki manje profesionalan, ali mnogo dobar. Ne treba ti mikrofon i nista. Jako dobar program...

Ma ima neki manje profesionalan, ali mnogo dobar. Ne treba ti mikrofon i nista. Jako dobar program...

Bogami ako ces da pjevas, treba ti i mikrofon, to vec ne mozes sve preko tog programa :lol: A isto tako i akusticnu gitaru snimam preko mikrofona. E sad, ovakav jedan bi mi rijesio svu dilemu:
http://www.musik-schmidt.de/images/product_images/popup_images/Audio-Technica-AT-4047-MP.jpg
Ali je skup u pm.

Ovaj sto ja koristim je najbolji. E sad ako ces elektronsku muziku, i za to je dobar s tim sto ja to vec ne znam da radim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back