MathPhysics
Iskusan
- Poruka
- 5.328
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad neam vremena za ozbiljno pisanje tekstove, iskoristim to ispucavanje, kao neku vežbu.. da ostanem u formi
a i vremenom se stvori navika pa stalno pišeš, a stalno pisanje ti je garancija za napredak![]()
Pa kad neam vremena za ozbiljno pisanje tekstove, iskoristim to ispucavanje, kao neku vežbu.. da ostanem u formi
a i vremenom se stvori navika pa stalno pišeš, a stalno pisanje ti je garancija za napredak![]()
nece biti sahrane,trazicu da mi spale telo![]()

I ja sve radim na brzinu. Maksimum vremena što sam ikad posvetio pisanju neke pesme je 30 min (dugačka je, inače to bude ispod 15 min). Jednostavno osetim neku mlodiju u sebi, prebacim to na papir ili komp, zavisno šta mi je u tom trenutku bliže, i posle to i ne menjam, jednostavno je to neki izliv trenutnih osećanja, misli, želja, čežnji, sklopljen tečno, kao kad bih to sve izgovarao... Mada je pitanje da li bih to temeljnijom obradom mogao dodatno da poboljšam...

Vala svako moze da izdvoji vremena za to u pm, jos ovaj snijeg i nema skole, nidje se ne ide...
Sve to stoji, ali nisam ponesen time, ali samo na pismenim radovima ili za neki konkurs pisem, najbolje sto sam uzeo je 2 puta trece mjesto :S

Obrada je tehnička strana, i mogu reći- dosadna.. Postoji površinska i dublja, površinski gledano izmeniš tekst kad ti se ne sviđa neka reč/stih, to obično dođe posle nekog vremena dok odstoji.
Detaljna je ako gledaš da ima veću umetničku vrednost pa onda tražiš savršene reči tako da je svaka u skladu i da ne postoji nijedne koja štrči iz gomile![]()

O, mi iz Nisa nesto poranili, nema nikoga![]()
Mene probudio tel. poziv, inače bih ustao tek kad padne mrak, posebno kad vidim ovaj sneg..

Učio sam dosta detaljno na časovima srpskog o raznim rimama, stilistici, metričkoj pravilnosti i shvatio sam usput da je to dosta dobro razrađena nauka i da se iza savršene poezije krije i dosta teorije.
Ipak, za mene je poezija samo hobi i daleko od toga da imam želju da je prilagođavam nečemu. Jednostavno to su moje emocije pretočene u reči, nema tu potrebe za uobličavanjem, bar za mene, a o njenom ozbiljnom objavljivanju ne razmišljam. Za mene je umetnost samo način da uživam, a ne profesija, što sam već obrazlagao. Da pravim nauku od toga i tražim neko savršenstvo, ne želim.

Danas imam posla, dovršavam svoje pesme za Drunkeez ep album
očekujte prljavu jebačinu na traci
Uskoro bum, možda pod etiketom erupcije
kako god, do kraja nedelje je pušten s lanca
Doci ce uskoro nadam se :S
Odoh ja da igram nesto, dosadno mi![]()
E da blokiran sam na chat, nzm zasto