A
AmyLee
Gost
LINKIN PARK SU ZAKON!!!!!!!!!!Kakav Limp Bizkit,bre?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DevouredSoul:Ofcourse.
LA CAMPIONESSA:Stvarno mi je zao sto Dusan Zrnic nije otisao u super-finale naseg idola.... iskreno mislim da je to zasluzio.. bolji je od Ane !!! ALi, napravice on super karijeru, jer je odlican pevac !
Nema tih epiteta, kojim se moze opisati Cveta
lomim se izmedju ta dva... :?gorana88:Sta mislite o bendu Linkin Park-u i Limp Bizkit-u? Koji vam je band bolji? Meni LP a vama?
Ne znam da li si mislio na bas gitaru (posto elektricnu ja sviram)? Ako jesi onda vezbaj posto ja nameravam da oformim band kroz neka 2 meseca a trenutno prikupljam clanove. Posalji mi mail pa cemo da vidimo.Anonymus:Ja bih rado, al' sam tek počeo da učim gitaru.
Pozdrav i tebi i svim pravim rokerima! Ja sam iz Beograda i ako znas nekog bubnjara bilo bi dobro (ali koji bi mogao totalno da se posveti buducem bendu, kao ja) da stupimo u kontakt.Zex:Ovakve vesti me uvek obraduju! Pozdrav za prave rockere!

ma moze i tako... samo neka svi napisu svoje misljenje...Bleak WinterFullMoon:bolje da trazis neistomisljenike![]()
Veeelika gomila...DJ_MaRe:E toliko su me smorile te turbo folk pesme... ne podnosim ih i nikad ih nisam podnosio; A kada vidim na pinku Grand Show, dodje mi da razbijem TV...
Znam da imam ovde mnooogo istomisljenika, pa koristim ovu priliku da vas sve skupim na gomilu... 8)
Evo, ja se prikljucujem...
Zime postaju sve hladnije, a narodnjaka sve vise, na sta vas to navodi? Sve je to borba za prezivljavanjem... 8)