Psychedelic trance...

• Začetnik teme Ari Linker Bg
  • Datum pokretanja
Slusao sam kod frenda i da budem iskren svidelo mi se mnogo iako slusam metal.Od grupa sam slusao Skazy i g.m.s.Thats all my bad friend.

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...

Ako vam se Ana Nikolic ucinila imalo lepa....mnogo ste se prevarili!
Ta niska, priglupa Paracinka gradjena je kao poljski WC, ukus za odevanje je zaboravila kuci, a naglasak ponela i hvali se njime u sred Beograda.
Prirodno je, verovali ili ne, slatka u faci, ali duzina nogu joj iznosi neslavnih 50-ak cm, dok joj je telo nezgrapno i duplo duze, a njenu velicinu brusa prave samo za barbike....znaci FOSNA!
Neobicno je i sto misli da je ona patentirala "cuveni plesni korak" poznatiji kao "vrtim dupetom", a svoje pevanje poredi sa svetskim zvezdama kao Kylie Minogue. Istina je ipak daleko od toga...njena boja glasa moze se nazalost definisati kao "nesto" izmedju propale kafanske pevacice i Dare Bubamare pod tusem! :roll:

u spotu super izgleda, ne detaljisem oko gradje, svi smo razliciti, svidja mi se sto nema silikone i ne stidi se svog tela. lepo lice.ima 2 dobre komercijalne pesme, jedino sto me MNOOOOOGO izludjuje, zasto ne moze da smisli neke korake, skinula je Beynce Knowles is "baby boy". zar je moguce da ne postoji ni trunka originalnosti ni u jednoj prosecnoj pevaljki sa nasih prostora??
stvarno, razocarenje....
muka mi je od plagijatora!!!!!!!!!!!!!

ona je metar i zilet i pojavila se sa pesmom januar u sred avgusta, sise joj ne vise jer ih i nema ta mala daskara umislja da je neka riba korira kajli minok a ne vidi sta je kajli a sta ona, "dosla je sa brda gde je rakiju tocila hoce sabanka iz divljine da snimi plocu,dosla je sa njom i ruznija polovina,dosla da vidi sta je urbana sredina!"

Jeste da ima par dobrih pesama....
ali kad je bolje pogledate sve to pada u vodu.
Cim je pocela odma se skinula skroz.
odeca je vise otkriva nego sto pokriva.
Zahvaljujuci svojoj gradji (jeste zgodna) stekla je slavu

ali ko zna kako je snimila plocu
sigurno je isla sa kolena na koleno
i svirala frulicu svima

Ma propasce cim malo se zasite njenog izgleda
jer kao pevacica i nije nesto
imitira druge a to je najgore

Back