Psychedelic trance...

• Začetnik teme Začetnik teme Ari Linker Bg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, OK su oba, mada vise volim Linkin, not that da me Meteora nije razocarala, jer sam ocekivao nesto originalnije. Mislim da im je najbolja stvar 1Stp Klosr sa Reanimation. Bas je dobra, kao kompozicija, totalno ima pricu. Inace, obozavam taj album. A Meteora je samo nadogradjeni 'Theory, i mada je sadrzinski interesantan, "Numb" i "Easier To Run" nekako podsecaju na "Pushing Me Away" i "Crawling", no dobro...Cekamo sledeci album...

BTW, ako nekog interesuje, Linkin su do sad imali 12 spotova (ne racunajuci live izvedbe za Numb, Points Of Authority i sl.), a to su: One Step Closer, Crawling, In The End, Papercut, Pts.Of.Athrty, Frgt/10, Wth>You, Kyur4 Th Ich, Somewhere I Belong, Faint, Numb i From The Inside. That is all.

DevouredSoul:

shta of course?
hoces da kazes da treba da odustanemo zato sto ne zvucimo 100% kao Nw?Glupo razmisljanje...sviram za sebe,i za to da bi meni bilo lepo.A to dal zvucim 36 ili 39% kao Nw me zabole paja.Takodje me zabole gosn Paja za misljenja pacenika sa Yum-a.(ima tamo i normalnih ljudi,da se razumemo)
Kao sto rekoh,sviram za sebe - meni je lepo,a onom kome se to ne svidja nek se yebe.
Moja filozofija je prosta 8)

E PA LJUDI... KAD JE ANI IDOL DRAGANA MIRKOVIC, ODMAH ZNAMO KOLIKO JE SATI... MOGLA JE RECI NEKU DRUGU PEVACICU, JER IPAK JE IDOL TAKMICENJE,U POP MUZICI, MADA JE BILO I DISKO VERZIJA, ALI TO JE TO !!!

LA CAMPIONESSA:
Stvarno mi je zao sto Dusan Zrnic nije otisao u super-finale naseg idola.... iskreno mislim da je to zasluzio.. bolji je od Ane !!! ALi, napravice on super karijeru, jer je odlican pevac !

Ovo je tema koja se zove "Cveta Majtanovic". Ako zelis(te) da pricas(te) o drudgim idolima, imas(te) na podforumu "TV" temu "Idol", a mozes i da postavis novi topic o bilo kome, pa da ih komentarisemo...

:!: Nema tih epiteta, kojim se moze opisati Cveta :!:

Pozdrav,
Tasa!

Ana Nikolić je baš kul devojka ima sluha,ima dobre korake uz pesmu.Ana je simpaticna i lepa.Svi njeni ljubitelji uživaju dok je slušaju.Ja sam njen veliki obožavatelj.Baš je bezveze što ostali misle drugačije o njoj.Da napomenem NARODNJACI SU PROPALI.Sada vlada zabavna muzika.

POGRESNO STE ME RAZUMELI... SAMO SAM POMENULA I OSTALE UCESNIKE..TEK ONAKO, ZASLUZUJU I ONI SVE POHVALE, ALI OD SAMOG POCETKA NAVIJAM ZA CVETU !!! ONA JE NAJBOLJA I TU NEMA STA DA SE PRICA, RASTURICE IH SVE NA SVETSKOM IDOLU !!!!!!!

Pozdrav rokeri...

Sad trenutno ne sviram, ali svojevremeno sam svirao bas. Svidja mi se izbor bendova koje si naveo, ali ne znam da li cu imati vremena kroz dva meseca... Klikni na link kod mog imena, pise email... Pa, videcemo...

E toliko su me smorile te turbo folk pesme... ne podnosim ih i nikad ih nisam podnosio; A kada vidim na pinku Grand Show, dodje mi da razbijem TV...
Znam da imam ovde mnooogo istomisljenika, pa koristim ovu priliku da vas sve skupim na gomilu... 8)

DJ_MaRe:
E toliko su me smorile te turbo folk pesme... ne podnosim ih i nikad ih nisam podnosio; A kada vidim na pinku Grand Show, dodje mi da razbijem TV...
Znam da imam ovde mnooogo istomisljenika, pa koristim ovu priliku da vas sve skupim na gomilu... 8)
Veeelika gomila... :lol: Evo, ja se prikljucujem...

Treba sve njih spaliti... ili cuvati za zimu... :lol: Zime postaju sve hladnije, a narodnjaka sve vise, na sta vas to navodi? Sve je to borba za prezivljavanjem... 8)

~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

Back