Marge
Domaćin
- Poruka
- 4.255
Aj se sad posvadjajte...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shaddow:Betty... :-( ova mi ne da da pričam o seksu.... :-?
Elle_77:...Mislila sam da je intuicija srodnija ovoj temi od sexa...
Zašto tako misliš?Elle_77:....Mora da sam smor i u krevetu![]()
(ako cemo vec o sexu)
shaddow:Zašto tako misliš?
Ines1864:Pozdrav Shaddow, evo mene u prolazu pa da se javim samo :-)
Vidim, ovde kod vas vruće teme ;-) Lepo, lepo...
Pa vidiš da mi dobro ide.Elle_77::-D
Eh, kad bi svi ozbiljno shvatali moje reči, ovako kao ti sada ...
Gde bi meni bio kraj ..![]()
Da, samo što je govorio o LIBIDU kao glavnoj pokretačkoj energiji ličnosti i što je detaljno razradio razvoj libida u prvih 6 godina života, a kasnije poremećaje posmatrao kao rezultat fiksacija u određenim periodima razvoja i naknadne regresije na ranije stadijume razvoja.Elle_77:Da, to sam se i ja pitala ... da li svi, ili samo jedan, ovde prisutan
Koliko ja znam gorepomenuti Frojd se baš i nije TIME bavio :wink:
Aj, da ne zamre tema, reci mi jel istina da vecina ljudi upisuje psihologiju jer ne mogu da se nose sa svojim problemima? Juce mi istoricarka to rekla, al' ja ne verujem da je bas vecina, nekako mi je logicnije da ako ne mozes da se nosis sa svojim problemima, onda tesko da mozes i sa tudjim...shaddow:Ma ja i Betty potegli temu seksa da malo razbijemo monotoniju. Vidiš da je nešto zamrla tema.
Marge:Aj, da ne zamre tema, reci mi jel istina da vecina ljudi upisuje psihologiju jer ne mogu da se nose sa svojim problemima? Juce mi istoricarka to rekla, al' ja ne verujem da je bas vecina, nekako mi je logicnije da ako ne mozes da se nosis sa svojim problemima, onda tesko da mozes i sa tudjim...
Mislim da je to tačno. Čini mi se da zaista veliki broj ljudi upisuje studije psihologije ili specijalizaciju psihijatrije, vođen nekom svojom željom da reši lični problem. To i nije tako loše, samo po sebi. Međutim, većina njih smatra da je dovoljno da nauče razne teorije ili da imaju dobar prosek da bi rešili svoj problem. To, međutim, nije moguće. Sticanje teorijskih znanja ne znači da će neko rešiti svoj problem. Za to je potreban dugotrajan rad na sebi ili da kažemo psihoterapija. Nažalost, većina njih to ne prođe.Marge:Aj, da ne zamre tema, reci mi jel istina da vecina ljudi upisuje psihologiju jer ne mogu da se nose sa svojim problemima? Juce mi istoricarka to rekla, al' ja ne verujem da je bas vecina, nekako mi je logicnije da ako ne mozes da se nosis sa svojim problemima, onda tesko da mozes i sa tudjim...
Dobrodošao.MigeleKorleone:Pozdrav od jos jednog psihologa - upravo sam zavrsio faks!
POZDRAV!
shaddow:Mislim da je to tačno. Čini mi se da zaista veliki broj ljudi upisuje studije psihologije ili specijalizaciju psihijatrije, vođen nekom svojom željom da reši lični problem. To i nije tako loše, samo po sebi. Međutim, većina njih smatra da je dovoljno da nauče razne teorije ili da imaju dobar prosek da bi rešili svoj problem. To, međutim, nije moguće. Sticanje teorijskih znanja ne znači da će neko rešiti svoj problem. Za to je potreban dugotrajan rad na sebi ili da kažemo psihoterapija. Nažalost, većina njih to ne prođe.