Psihologija zena - Sta zene žele zapravo?

meni je potpuno jasno zasto je to tako..i nema neke veze sa metafizickim tzv zakonom privlacnosti o kome ti govoris..
odgovori nekad jesu u nama samima ali u vecini slucajeva NISU..mi ne zivimo svako sam na svojoj planeti ..zivimo na jednoj planeti sa 7 milijardi drugih ljudi..ciji se interesi sukobljavaju i preplicu
ja nemam ..kao ni vecina drugih ljudi ( bar tako licno mislim..da vecina nema taj problem ) sa stvarima koje od nas samih zavise vec sa stvarima koje ne zavise od nas a bitne su..

sve zavisi od načina na koje te stvari percipiraš. ako ti misliš da nešto ne zavisi od tebe onda i neće.
za svaki problem postoji rešenje samo je stvar u tački gledišta i da li vidimo rešenje ili ne još.
opet. zakon privlačnosti. pogledaj malo po netu o tome, ima smisla i to dosta. :)
laku noć, odoh ja da spavam :)

ali možeš da utičeš na to kako će da osoba da percipira tebe i tretira te.
obično se ljudi ponašaju prema nama onako kako im mi sami dozvolimo.

ljudi se ponasaju u skladu sa svojim uverenjima..i ponasace se kako oni hoce dozvoljavao ja to ili ne..
drustvo ima tu moc da svakom pojedincu dodeli ulogu ..nekome se ta uloga dopadne..nekome ne..e taj neko kome se ta uloga ne dopadne neizbezno dolazi u sukob sa okolinom..a nacin odredivanja tih uloga je blago receno..bolestan..i ne zavisi ni gram od onoga kako se ja ponasam vec kako ljudi to vide..a vide onako kako njima odgovara da vide..retki su oni koje zanima sustina i istinitost stvari..ljude a narocito zene zanima samo njihova deluzija

Jesica ti je rekla da jednostavno pristanes na dodeljenu ulogu i bice ti lepo.
Tj problem je u tebi sto si video sveta, ili pameti ili izbora , pa ti dodeljeno od strane onih koji kopaju nos i prde za stolom vredja misljenje o sebi i ljudskim vrednostima i potencijalima...
Ali gledano banalno problem je u tebi...MATRIX pilula je uzeta, ali nema govornice u blizini....a agenata svuda....

inteligencija u vecini slucajeva ne ide ruku pod ruku sa lepotom..
a kad je neko zenama lep odmah je i pametan
ETF u roku zavrsava svako sa IQ od 100

Necu ceo tok diskusije da komentarisem jer je pun propusta, tj kazu se 5 stavova kao argumenti, 4 netacna,replika obuhvati 2, a dva ostanu kao da su prihvacena i tacna....i tako se izgradjuje dijalog na prihvacenim netacnostima...

Ovo hocu da komentarisem zato sto je navar pokusavajuci da dokaze nedokazivo (omaklo mu se, jer negde je vec izjavio da takve stvari ne treba raditi,ponela ga nada da vlada logika tamo gde je nema) ucinio greske i greh...

Prva recenica nikada ne treba biti izgovorena jer je greh....
I u slucaju tumacenja lepote preko estetskih sablona ma kakve generacije (makar svi bili deformisani)
ali i u slucaju tumacenja lepote preko grupnih kriterijuma , ono mesano , i estetski i dusevni i zabavni i drustveni...

Druga je tacna,ili vecina muskaraca misli da je tacna iz svog istustva,a i slaze se uz placebo sistem vrednosti koje zene gaje da bi bile sretne....
Treca je nebitna recenica,iako sam u poziciji da je ocenjujem, nekad je bilo ETF elite,sad ne postoji, sad imate pojedince, pa tako i gledajte,a da svako sa 90iq moze da zavrsi svaki fax, zar to treba pominjati...to vazi i u svetu , a kamoli u Srbiji i sa ovakvim fax...
A da ne vidjaju puno zena tokom studija,to je tacno, nema ih puno na etf,uredan zivot ce ih dovoditi u zivot i dodir uglavnom preko vikenda i uvece na izlascima, ali to je manje nego da visis na ekonomskom gde mozes pokupiti kres uz kafu izmedju predavanja.
Ne zaboravite da se mesa angazman u vezi i angazman van veze...Ovaj drugi zahteva mnogo manje mentalne energije i manje odvaja od usresredjenosti...a onda obaveze kreiraju intezitet u vezi....
Spoji rajsfislus sa sitnijim bodom sa onim sa krupnijim bodom i ne drzi bas cvrsto...svaki drugi zubac prazno visi...

P.S.
Prva recenica nastaje kao kontrapunkt druge, kontra koja dovodi do greha i ne treba to dozvoliti.
Ma koliko bile blentave zene ,ne sme se dozvoliti da njihova preterana akcentuacija i prosudjenje dovede do izjave prve recenice.
A da ne govorim da glupa nema drugog izbora nego da trci u lepotu,sto bi joj svaki pametan i savetovao....
Zato a i zbog nenavedenih 4,5 posledica ,vrlo znacajnih,nemojte izgovarati prvu recenicu jer je greh...
Provokacija da i inteligentne pokazu inteligenciju jos kad su lepe je cisto nametanje kriterijuma i izbora....

Poslednja izmena:
enivej ovakvom pricom svakako da cu biti u najmanju ruku ogavan vecini zena..ali te mene nakraju i ne zanimaju..zanimaju me one koje kapiraju..

A da li je kapiranje samo po sebi iluzija, ili fakat? Prihvatanje je vec nesto drugo, prilicno opipljivo.
Plus sto je samo kapiranje dvosmeran proces, i ukljucuje daleko vise od logicke kapirancije.

Kako god, mislim da je pravo vreme da ti prospem motivejsonal bulsit tipa "ostani svoj" i "budi to sto jesi". :D

postoji jedan fakat..visoko inteligentni muskarci mahom imaju problema sa zenama..
postoji drugi fakat ..nisko inteligentni muskarci mahom nemaju problema sa zenama.

a jel ti to iz nekog istrazhivanja? :)

poenta je u koliko slucajeva postoji ravnomernost i uzajamnost u tom zahtevanju / ispunjavanju zahteva ?

ne znam, kad budem ispitao reprezentativni uzorak javim ti.

Kako zene vide razliku izmedju zenskog i muskog pristupa.
Kako muskarci vide razliku izmedju zenskog i muskog pristupa...?

Kako bi zena predstavila filmski ponasanje muskarca koji pije progesteron a to ne zna?
Kako bi naglasila musko, a kako zensko ponasanje...

Prakticnost i nemilosrdnost je trenutno najmodernija razlika koja se koristi kad musko postane zensko ....dobija te kvalitete...
Lukavost i spremnost na efekte koji su muskarcima neadekvatni i obicno niski....

Skoro je firma koja je prepuna zena, emancipatorki, i cak dobila neku nagradu kao firma ili jedna od tri koja najbolje podrzava emancipaciju zena u srbiji, bila na okupu.
I posmatrao sam njihov odnos prema decijoj zastiti i prema deci, rekoh ako zene vladaju svetom valjda ce biti usmerene da taj deo mnogo unaprede...
Ma kakvi....sipak....Te zene su smatrale da je cak neprihvativo da zena izadje ranije sa posla da bi podigla dete iz vrtica....
Utilitarizam posla i maksimalizacija je stvarno zarazna kad je sredstvo za dokazivanje i samodokazivanje...
Ali nista od ciljeva za globalno zenski rod...
Vec mi se cini da je floskula ono da se zene drze jedna druge, vec to cine da bi se okoristile glasovima a ne da bi nasle zajednicke koristi i ucinile ih....
A to je steta i pomalo nelogicno.....zasto ne bi do kraja pobedile uz korist a ne da proradi rivalitet i u jednom trenutku stave licno iznad tih zajednickih ljudskih ciljeva...

Back