V
Vragolasta Amfibija
Gost
Ja probala...raindog:jel mozhe ovde bar jedan topic da prodje u nekom civilizovanom duhu, bez vredjanja, pljuvanja, razlichitih prostakluka , dranja itd, itd![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja probala...raindog:jel mozhe ovde bar jedan topic da prodje u nekom civilizovanom duhu, bez vredjanja, pljuvanja, razlichitih prostakluka , dranja itd, itd![]()
![]()
da u pitanju je samootvrdnjavanje posebno kodjavnih licnosti akod onih kojih nema na naslovnim stranama razlozi licne prirode kojih imakoliko neces kod svake osobe zenskog pola pa i muskograindog:gledam juche neke bajate novine i na stranici sport pricha o dziber bekamu, novi skandal... nebitno
i od chitave priche fascinira me rechenica tamo neke dadilje
" hajde shto ne poshtuje sopstvenu zhenu, ali shto ne poshtuje ni ljubavnice, to je stvarno sramota... znate ja sam njemu pushila, a on se posle ponashao kao da se nishta nije desilo ..., kakvo neposhtovanje !." :shock:
zgrozim se ja na te sportske vesti, uzmem druge novine, kad ono na istoj strani namenjenoj sportu naslov
" Toto prevario Ilari " :shock:
ugl opet neki sroljo vara trudnu verenicu pred venchanje, a ovog puta bich iz ove priche kazhe sva sretna i zadovoljna :
"Desilo se ono neizbezhno izmedju nas... bla , bla "
ako izuzmemo motive materijalne prirode,i u ova dva sluchaja exponiranje zarad skretanja pazhnje javnosti na sebe
mene zanima koji su to moguci motivi jedne recimo inteligentne, sposobne , privlachne zhenske osobe da svesno udje u vezu ili shta god drugo sa chovekom koji je vec ozhenjen /u vezi![]()
shta je to potreba za 'samotvrdjivanjem' ? (kao ja sam bolja od od ove prve )
nedostatak samoposhtovanja ?
zle namere?
nedostatak svesti ?
ja koliko se god trudila da shvatim i da 'preradim' sve moguce varijante/razloge /mogucnosti uopshte mi ne ide u glavu :?
Po mom mišljenju (da ne gledam da li je već neko to napisao) radi se o samoljublju, koji se iskazuje kroz nespremnost prihvatanja veze i svega što ona donosi (u dobru i u zlu). Po tome se ta osoba ne razlikuje od jedne nezrele klinke, a da li je zbog toga treba anatemisati, iskreno, ne verujem. Ona traži zadovoljstvo za sebe i beži od obaveza koje mogu da proisteknu (ovo sve, naravno, ako isključimo motive tipa: preoteću ja njega); u svom ludilu ljudskih odnosa, takva pojava se može svrstati među 'normalnije'.raindog:mene zanima koji su to moguci motivi jedne recimo inteligentne, sposobne , privlachne zhenske osobe da svesno udje u vezu ili shta god drugo sa chovekom koji je vec ozhenjen /u vezi![]()
smeh:Oprosti, ali na osnovu čega iznosiš ovakve opaske?raindog:chudo jedno shta sve moze da stane i shta sve ljudi trpaju pod to "ljubav"...ali hajde...
![]()
Ne bih da budem gruba, ali ko je taj ko ima "ekskluzivno pravo" da utvrdi šta je ljubav a šta je "strpano pod ljubav"?
Нисам ништа извлачио, а за дискусију је потребно двоје.Vendi9:AKO VEC HOCES DA ULAZIS U RASPRAVU SAMNOM ONDA PROCITAJ CELU PORUKU A NE DA IZVLACIS DELOVE PA DA IH KOMENTARISES...AL, DOBRO NISI TI KRIV STO NE MOZES DA UKAPIRAS, UOSTALOM ZA TO TI TREBA MALO VECA INELIGENCIJAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
raindog::? osudjuje "drugu" ribu koja sa zauzetim hoce neshto vishe od sexa , a ne njegovu zhenu/devojku![]()
yebote kako ljudi ne chitaju shta pishe , pa to je strashno![]()
suncica73:Svi mi znamo sta je dobro,sta je ispravno,sta se sme,sta se ne sme...
Hoces da kazes da ti nikada nisi ni jedan greh pocinila,da nisi ni jednu gresku nikad napravila?raindog:ne znam zashto, ali neshto mi je jako teshko poverovati u ovo SVI ...
e pa tako i zhene
ahahahahahahahaha
ops: )Ljuba82:raindog::? osudjuje "drugu" ribu koja sa zauzetim hoce neshto vishe od sexa , a ne njegovu zhenu/devojku![]()
ОК...ОК...све ово је било јако, јако двосмислено. На пример, све ово може да се скапира као да девојку која је била у вези назива "другом" зато што...као да је препотентно ставља под број 2, на друго место, капираш? (Видећеш кад прочиташ још једном пост Венди).
Изгледа да већина конфликата настаје због простог неразумевања, а не због суштинске супротности мишљења (а неко на жалост има и врелију крв...због које се каје касније) Уколико је овде било о томе речи, ја се извињавам и Венди и свима који су ово скапирали на другачији начин. Наравно, апсолутно стојим иза својих речи, ако је она то мислила на начин на који сам ја то скапирао.
Vendi9:Ljuba82:raindog::? osudjuje "drugu" ribu koja sa zauzetim hoce neshto vishe od sexa , a ne njegovu zhenu/devojku![]()
ОК...ОК...све ово је било јако, јако двосмислено. На пример, све ово може да се скапира као да девојку која је била у вези назива "другом" зато што...као да је препотентно ставља под број 2, на друго место, капираш? (Видећеш кад прочиташ још једном пост Венди).
Изгледа да већина конфликата настаје због простог неразумевања, а не због суштинске супротности мишљења (а неко на жалост има и врелију крв...због које се каје касније) Уколико је овде било о томе речи, ја се извињавам и Венди и свима који су ово скапирали на другачији начин. Наравно, апсолутно стојим иза својих речи, ако је она то мислила на начин на који сам ја то скапирао.
E bre, Ljubo ti nista nisi skapirao...cccc...ali ajde posto si mi se izvinio dobre sam volje da ti pojasnim. Vidis No one ostaje No one. Druga devojka je ljubavnica ili kako god hoces. Tu se nikada ili retko retko kad menjaju mesta. Mada me za to menjanje mesta bas zabole k.. E pa posto sam ja uvek bila No one zato kazem da ne razumem psihologiju "druge" devojke. A sex mi se desio par puta sa tipom koji ima devojku...

Od mene si upravo zaslužio jedan veeelikiiiii respect za sve napisano.DisMisaL:Po mom mišljenju (da ne gledam da li je već neko to napisao) radi se o samoljublju, koje se iskazuje kroz nespremnost prihvatanja veze i svega što ona donosi (u dobru i u zlu). Po tome se ta osoba ne razlikuje od jedne nezrele klinke, a da li je zbog toga treba anatemisati, iskreno, ne verujem. Ona traži zadovoljstvo za sebe i beži od obaveza koje mogu da proisteknu (ovo sve, naravno, ako isključimo motive tipa: preoteću ja njega); u svom ludilu ljudskih odnosa, takva pojava se može svrstati među 'normalnije'.
Ukoliko se, pak, radi o 'preotimanju', dolazimo do pitanja emotivne nesigurnosti (koja se manifestuje prihvatanjem tuđeg izbora kao negacije postojanju sopstvenog, kao i strahom od nenalaženja odgovarajućeg, slobodnog, partnera) ili do poremećaja u sistemu vrednosti (a diskutabilno je koliko on važi, odnosno da li je prirodan ili ne).
Po pitanju razlike među slobodnima i onima u braku/vezi, složio bih se da su zauzeti nekako opušteniji, jer su prebrodili neka od životnih pitanja, a često u vezama sa strane traže bekstvo od novih, koja su proistekla ispunjavanjem prethodnih. Dok slobodni pristupaju sa oprezom, pitajući se da li je ovo 'prava' osoba i šta bi moglo iz svega da proistekne.
Ovo sve, naravno, ukoliko govorimo o osobama koje razmišljaju. Postoje i one druge.
Gazdarica:Gdje zivite svi vi divni, iskreni, altruisticni, posteni, korektni, itsl., ljudi...???
Posto sam ja jedna od rijetkih pokvarenih, egoisticnih, samoljubivih, sebicnih osoba na ovom svijetu, ja bih rado da vas iskoristim za svoje interese...
Da mi javite onda gdje ste, a...?
Ozbiljno pitam...
DisMisaL postavlja stvari prilično hipotetički, a ti mackice...pomalo detinjasto. Stvarne, životne situacije su malo tananije, ponekad teško dokučive poimanju “spolja”. Zašto bi žena koja ulazi u vezu sa muškarcem koji je u vezi/braku bila samoljubiva, emotivno nesigurna i/ili s poremećajem sistema vrednosti, a taj muškarac opušteniji od bilo kog “slobodnog”? Naravno, ne kažem da određeni broj žena ne karakterišu upravo ovakve manjkavosti ličnosti, ali to nema nikakve uzročno-posledične veze sa činjenicom da su se našle u vezi sa “zauzetim” muškarcem, koji može biti...ali ne mora...zaista poželjno opušten, neusiljen. Opet kažem, ne po pravilu zato što je u vezi/braku...već zato što je jednostavno takav. U miljeu veza žene sa “zauzetim” muškarcem, ovo o čemu govorite su samo neki od mogućih scenarija...tipa ”ona traži (trenutno) zadovoljstvo za sebe i zazire od obaveza, a on ležeran lovac na avanture”.mackica ns:Od mene si upravo zaslužio jedan veeelikiiiii respect za sve napisano.DisMisaL:Po mom mišljenju (da ne gledam da li je već neko to napisao) radi se o samoljublju, koje se iskazuje kroz nespremnost prihvatanja veze i svega što ona donosi (u dobru i u zlu). Po tome se ta osoba ne razlikuje od jedne nezrele klinke, a da li je zbog toga treba anatemisati, iskreno, ne verujem. Ona traži zadovoljstvo za sebe i beži od obaveza koje mogu da proisteknu (ovo sve, naravno, ako isključimo motive tipa: preoteću ja njega); u svom ludilu ljudskih odnosa, takva pojava se može svrstati među 'normalnije'.
Ukoliko se, pak, radi o 'preotimanju', dolazimo do pitanja emotivne nesigurnosti (koja se manifestuje prihvatanjem tuđeg izbora kao negacije postojanju sopstvenog, kao i strahom od nenalaženja odgovarajućeg, slobodnog, partnera) ili do poremećaja u sistemu vrednosti (a diskutabilno je koliko on važi, odnosno da li je prirodan ili ne).
Po pitanju razlike među slobodnima i onima u braku/vezi, složio bih se da su zauzeti nekako opušteniji, jer su prebrodili neka od životnih pitanja, a često u vezama sa strane traže bekstvo od novih, koja su proistekla ispunjavanjem prethodnih. Dok slobodni pristupaju sa oprezom, pitajući se da li je ovo 'prava' osoba i šta bi moglo iz svega da proistekne.
Ovo sve, naravno, ukoliko govorimo o osobama koje razmišljaju. Postoje i one druge.
U svakom slučaju, bilo koji od rečenih razloga da je u pitanju - radi se o emotivno nezrelim ili nesposobnim ženama/devojkama. Samo što je strašno da jedna takva žena može toliko da povredi jednu zrelu i odgovornu osobu.
Mislim da ovde još nije pomenuta osobina sebičnosti 'druge' žene. Jer, koliko god da je nešto lepo tebi, ne znam zašto to isključuje razmišljanje da li si i kako nekog drugog povredio. Zar ne možemo razmišljati makar malo, za promenu i o drugim ljudima, a ne samo o svom dupetu. Ovo se, naravno, odnosi i na muškarce koji varaju, samo nisam ih spomenula, jer je tema isključivo o drugoj ženi.