Psiho smajli

Ja se slažem.
:) je psiho-smajli. Tako je bled, smeje se samo usnama, a oči su mu ogromne, ne ide to, nije osmeh.

Ima drugih, boljih i lepših za izražavanje osmeha.

Poslednja izmena:
smilie_girl_160.gif

Ovaj je meden "osmeh"...:lol:

Najjednostavniji za kucanje. Po meni znači samo osmeh i ništa više - ništa manje. Ako nekome treba da objašnjavam da tu nema neke zavere - daleko ćemo doterati. :)

Slazem se. Meni :) uopste nije psiho, naprotiv, nekako mi je blag, nista posebno, sto kaze ribar - samo osmeh i nista vise. (btw, ja ga cesto
koristim u reputacijama). Ovaj mi ima :D nekako sarkastican osmeh..
Mada gde sad da ulazim u analizu smajlija..

Može i ovaj osmeh, ali svakako što reče Fortes, nije za svakoga...
ljupka1.gif

Ali ovaj može uvek, kao i čokolada...
girl.gif

Ja ne mislim da ljudi koji koriste psiho-smajli imaju loše namere, ali meni je psiho i trudim se da ga ne koristim, osim u psiho situacijama.
lol.gif

Može i ovaj osmeh, ali svakako što reče Fortes, nije za svakoga... Pogledajte prilog 495648

Ali ovaj može uvek, kao i čokolada... Pogledajte prilog 495650

Ja ne mislim da ljudi koji koriste psiho-smajli imaju loše namere, ali meni je psiho i trudim se da ga ne koristim, osim u psiho situacijama. Pogledajte prilog 495651

Svaka ti je zlatna...:ljub:

Mi koji volimo smajlitje razgovaramo njima...u pravu si...ochi su mu prevelike i nije suprotnost ":( "

Kao Marko Kraljevitj i televizija...jedan je tuzhaaan, a psiho kao da ima sterilne rukavice...

Dala bih da mi neko nogu slomi ne bi li videla nastavak ovde...preprichatjesh mi...:tajna:

Mada vetj znam, jedan je "baba" a on voli " :) "

Poslednja izmena:
Najjednostavniji za kucanje. Po meni znači samo osmeh i ništa više - ništa manje. Ako nekome treba da objašnjavam da tu nema neke zavere - daleko ćemo doterati. :)

Prosto je suprotnost od :( .

Slazem se. Meni :) uopste nije psiho, naprotiv, nekako mi je blag, nista posebno, sto kaze ribar - samo osmeh i nista vise. (btw, ja ga cesto
koristim u reputacijama).

Delim misljenje...

Back