M-1980
Iskusan
- Poruka
- 6.821
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

P.s. Wim: sasvim je ok d aodes kod nekog psihijatra/psihologa za mlade, uopste to nije "americki' vec sasvim zrelo i odgovorno prema sebi. Malo da izventiliras, dobijes malo podrske, mozda i neki savet. Sasvim ok.
bilo je ono nesto prolazno... sve je ok sada he eh kakav sam ja triper... malo muzike malo sa devojkom .. malo fotkanja.. i eto .. aj pozz svimaHvala na odgovoru, puno mi je znacilo. Mozete li da mi pojasnite malo vezu izmedju opsesivnokompulzivnog fenomena i Epi?
Ja vec dugo hocu nesto da pitam a nikako....Imam problem sa generalnom anksioznoscu, pre oko godinu dana sam isla na terapije i prekinula sam jer mi je bilo bolje,međutim imam utisak da mi uopste nije dobro,ali osecam da lekovi nisu resenje. Nemam pojma kome da se obratim,a nema cak ni kod koga da se raspitam. Treba li mi psihijatar, psihoanaliticar ili...ko? i kako doci do nekoga ko moze da mi pomogne?
)
paiz nova prva god. itd., a to sto mi smeta je taj nedostatak vazduha i uznemirenost- pa mi se zavrti u glavi i ne mogu da se skoncentrisem... a onda krenu strahovi i tako u krug... uzas! a nista ne smem da pijem sama na svoju ruku-tacnije i ne znam sta bih