Psi - ta divna stvorenja

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
462361082_122178135626219326_5391674091441323581_n.jpg

Ti i tvoji haski :lol:. Evo ti mesto pa ih kači. 😄:zag:
Da, pravi ste vučji čopor. A pitala sam samo otkud nik. :lol:
Ја,Жижи преко двадесет година чувам Сибирске Хаскије.Она није Сибирка него Сахалиски Хаски који врло ретки код нас.Она је врло млада лутала по околини ,ветеринари кажу да није имала више од седам месеци.У моменту када сам је удомио нисам има појма да је скотна, а наравно потпуно је непознато с ким се парила.Хвал Богу да сам успео да удоми све штенце , овога са задржао је има плаво око на мајку.Имају мало чудан однос јер је Баска врло мало старија од сина.

1731158918769.jpeg

Ја,Жижи преко двадесет година чувам Сибирске Хаскије.Она није Сибирка него Сахалиски Хаски који врло ретки код нас.Она је врло млада лутала по околини ,ветеринари кажу да није имала више од седам месеци.У моменту када сам је удомио нисам има појма да је скотна, а наравно потпуно је непознато с ким се парила.Хвал Богу да сам успео да удоми све штенце , овога са задржао је има плаво око на мајку.Имају мало чудан однос јер је Баска врло мало старија од сина.

Pogledajte prilog 1639588
Gledala sam tvoje fotke. I nove i stare. Znam da imaš temu sa svojim fotkama. Verovatno nekog zbuni ako imaš više kamera, fotoaparata, mobilnih..) Zato misle da nije ista osoba. Jer svaka kamera ostavi ovde trag. (:confused:, pitaj nekog iz IT dal' sam u pravu, jer ja to laički) Al' znam da fotkaš od kako sam te pratila,a nisam ni znala ko si.
:confused:Mogli smo i na pp::rumenko:da ne spamujemo

Back