Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 38.103
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti i tvoji haski
. Evo ti mesto pa ih kači. 

Ја,Жижи преко двадесет година чувам Сибирске Хаскије.Она није Сибирка него Сахалиски Хаски који врло ретки код нас.Она је врло млада лутала по околини ,ветеринари кажу да није имала више од седам месеци.У моменту када сам је удомио нисам има појма да је скотна, а наравно потпуно је непознато с ким се парила.Хвал Богу да сам успео да удоми све штенце , овога са задржао је има плаво око на мајку.Имају мало чудан однос јер је Баска врло мало старија од сина.Ti i tvoji haski. Evo ti mesto pa ih kači.
Da, pravi ste vučji čopor. A pitala sam samo otkud nik.![]()
Gledala sam tvoje fotke. I nove i stare. Znam da imaš temu sa svojim fotkama. Verovatno nekog zbuni ako imaš više kamera, fotoaparata, mobilnih..) Zato misle da nije ista osoba. Jer svaka kamera ostavi ovde trag. (Ја,Жижи преко двадесет година чувам Сибирске Хаскије.Она није Сибирка него Сахалиски Хаски који врло ретки код нас.Она је врло млада лутала по околини ,ветеринари кажу да није имала више од седам месеци.У моменту када сам је удомио нисам има појма да је скотна, а наравно потпуно је непознато с ким се парила.Хвал Богу да сам успео да удоми све штенце , овога са задржао је има плаво око на мајку.Имају мало чудан однос јер је Баска врло мало старија од сина.
Pogledajte prilog 1639588
da ne spamujemo