Psi - ta divna stvorenja

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
То је доказ да љубитељи паса имају проблем са сопственом врстом.
Ко иначе може изрећи такве небулозе.

Није електрико, али ти то на тај начин доживљаваш и тумачиш.Ту нема помоћи.

Читам оно што је написано. Та количина разочарења у људе и величање паса насупрот томе - то је за психијатрију.

Не читаш , него "тумачиш"! Шта је све за психитрају не можемо ни ти ни ја да кажемо, него психијатри .
Наука је утврдила да су животиње способне за много ширу лепезу осећања него што се предпостављало. Ту спадају и много тананија и компликованија осећања која су раније приписивана само људима, као што је емпатија, оданост, љубав, пожртвованост ,саосећајност, верност итд.и примера за то имаш на тоне. Ти то све игноришеш а приори и инсистираш искључиво на свом мишљењу које би желела да наментеш остатку човечанства.Бојим се да да психитијатри и за то имају име.

beautiful-Dog-puppy-dogs-42638915-564-815.jpg

Не читаш , него "тумачиш"! Шта је све за психитрају не можемо ни ти ни ја да кажемо, него психијатри .
Наука је утврдила да су животиње способне за много ширу лепезу осећања него што се предпостављало. Ту спадају и много тананија и компликованија осећања која су раније приписивана само људима, као што је емпатија, оданост, љубав, пожртвованост ,саосећајност, верност итд.и примера за то имаш на тоне. Ти то све игноришеш а приори и инсистираш искључиво на свом мишљењу које би желела да наментеш остатку човечанства.Бојим се да да психитијатри и за то имају име.

Не, нећете ми брисати постове. Прочитали сте шта сам написала и иза тога стојим.

Нема никаквих проблема Електрико. Прочитао сам шта си написала и слажем се да ти и ја одемо на преглед заједно и да оба резултата тог прегледа објавимо овде. :deda:

Што ја да се прегледам. Мени је животиња само животиња. Слатка, лепа али само то.

Back