електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Не издижу се изнад људи, али су мишљења људи Електрико.
То је доказ да љубитељи паса имају проблем са сопственом врстом.
Ко иначе може изрећи такве небулозе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не издижу се изнад људи, али су мишљења људи Електрико.
То је доказ да љубитељи паса имају проблем са сопственом врстом.
Ко иначе може изрећи такве небулозе.
Није електрико, али ти то на тај начин доживљаваш и тумачиш.Ту нема помоћи.
Читам оно што је написано. Та количина разочарења у људе и величање паса насупрот томе - то је за психијатрију.
Не читаш , него "тумачиш"! Шта је све за психитрају не можемо ни ти ни ја да кажемо, него психијатри .
Наука је утврдила да су животиње способне за много ширу лепезу осећања него што се предпостављало. Ту спадају и много тананија и компликованија осећања која су раније приписивана само људима, као што је емпатија, оданост, љубав, пожртвованост ,саосећајност, верност итд.и примера за то имаш на тоне. Ти то све игноришеш а приори и инсистираш искључиво на свом мишљењу које би желела да наментеш остатку човечанства.Бојим се да да психитијатри и за то имају име.

Нема никаквих проблема Електрико. Прочитао сам шта си написала и слажем се да ти и ја одемо на преглед заједно и да оба резултата тог прегледа објавимо овде.![]()
Што ја да се прегледам. Мени је животиња само животиња. Слатка, лепа али само то.
Предпостављао сам тако нешто, мада сам потајно очекивао више од тебе, хахахаха
Е сада прекидамо, све си рекла и све си показала. Лаку ноћ.Моје је гледиште гледиште нормалне особе. Ти си тај који од гована правиш питу.
Е сада прекидамо, све си рекла и све си показала. Лаку ноћ.