Animiraš?Msm koja budala sedi posle ponoći i kuca ako ne ja
a imam toliko toga da uradim.. i crtka neke venove dijagrame
božemesačuvaj 🙃
laku noć![]()
pokušavam da se razonodim i opustimAnimiraš?![]()
izvinite gospodjo seksualna, ako gledate na jedno oko, a cukate ovde sa nama, oprastam vam sto napustatesopstvenu temu, ali ako imate jos budnosti zarad vase novootvorene teme.... mogu vam napisati jos koji post tj predlog.pokušavam da se razonodim i opustim
ajde ćao
A ona se boji da se zaljubiiiiiiija ulazim u tebe a ti se bojis, bolje bi ti bilo da se opustis njaoooo
Не могу се само сексом везати, немам 17 година.Koji ste tip osobe? Da li se pre zaljubite i tako zaljubljeni ulazite u "krevet" ? Ili ste pre neko ko se veže sexom za drugu osobu i zavoli je?
![]()
Prvo se zaljubim, pa ozenim, i tek onda sexKoji ste tip osobe? Da li se pre zaljubite i tako zaljubljeni ulazite u "krevet" ? Ili ste pre neko ko se veže sexom za drugu osobu i zavoli je?
![]()
Kolko si se puta ženio 😂Prvo se zaljubim, pa ozenim, i tek onda sex
Koji ste tip osobe? Da li se pre zaljubite i tako zaljubljeni ulazite u "krevet" ? Ili ste pre neko ko se veže sexom za drugu osobu i zavoli je?
![]()
Oooo dasamo pazite sta ebete
ti si po avataru nekako nepazljiva, a o nadimku da ne pricamoOooo da
HahhHti si po avataru nekako nepazljiva, a o nadimku da ne pricamo
Zaistinski?e sad imas sansu da provedemo vikend zajedno
pa dopusticu sebi tu sansu da te ne propustim sobzirom na nadimak i avatarZaistinski?
E onda jbgpa dopusticu sebi tu sansu da te ne propustim sobzirom na nadimak i avatar
samo jos da dodam da sam nezenja i nikada me niko na to nece naterati. imaj to u vidu
moj savet ti je da se pomiris sa ocem prvog i drugog deteta.E onda jbg
Ja trazim oca mog treceg i cetvrtog deteta