Prvo?

Introvert sam do zla boga. Zaljubljivala sam se u lepo, lepo je značilo dobro, na oko prijatno, pa sam to pokušavala da prisvojim... dok nisam dugo shvatila da... ne znam ni sama šta, ali znam da to nikad neću imati.Tad sam odlučila da budem fan. BTS fan. Ali ne pre nego što sam bila Shinee fan, npr.
Noć za "I dont care!'' je bila noć u fazonu:
ryuk-big.jpg

And Ryuk was my best friend ever!

Čudno je to sa zaljubljenošću.
Meni je to više potvrda nekih sopstvenih kriterijuma i vaganje - pa kada neko ima sve osobine koje vrednije - , onda smo zaljubljeni u vrednost ili vrlinu?
Kada se sve još dodatno iskristališe - onda volimo?
Mislim da bih mogao i bez toga, intuitivno.
A i dešavalo mi se da je privlačnost takva da vazuduh pucketa od elektriciteta, samo na osnovu blizine, dok plešemo jedno pored drugog - iako nije razmenjena ni jedna reč, osim govora tela.

Čudno je to sa zaljubljenošću.
Meni je to više potvrda nekih sopstvenih kriterijuma i vaganje - pa kada neko ima sve osobine koje vrednije - , onda smo zaljubljeni u vrednost ili vrlinu?
Kada se sve još dodatno iskristališe - onda volimo?
Mislim da bih mogao i bez toga, intuitivno.
A i dešavalo mi se da je privlačnost takva da vazuduh pucketa od elektriciteta, samo na osnovu blizine, dok plešemo jedno pored drugog - iako nije razmenjena ni jedna reč, osim govora tela.
valjda u dozivljaj spoj atmosferu...
inace hipoteticki bi moglo i u sliku video lutku...

Mislim da je to ipak intuitivno, da bi se objasnio dobro rečima.
Kada si toliko sinhron, u svakom pokretu sa nekim - osećate se i razumete jako dobro, a da niste progovorili.
ee tako.
ali mialim da za to treba i vise od poklapanja.
ne desi se to samo od sebe.
donekle je stvar sinhronizacije, poklapanja, "srodne duse", ali na tome se radi

Povukao me je poznanik, da mi to kaže.
A nju je drugarica svo vreme vukla od mene :).
Ali je zanimljivo iskustvo. Postoji i žal za ptopuštenim, naravno.
Sa tim da se to dešava često, ali nikada kao tada...

Back