Ljubav pokretač svega...

Običanneko

Početnik
Poruka
32
❤❤❤

Ni sve mudrosti ovoga sveta možda ti neće biti dovoljno da pronadješ nju...

Ona je u svetu danas u deficitu!

Ona je Energija
Ona je Uteha i Lek

Bez nje nećeš pronaći ni svoj mir,ni sebe ni svoju samosvest... i upamti prijatelju ona nije ni na prodaju, ne možeš je nikakvim blagom platiti.

A teško je i pronaći... onu čistu pravu, iskrenu LJUBAV!!!
Ona se desi ili ne.
🤗🙏

Voli vas običanneko

Ljudi su često u zaveri,misliš ljubav je zaljubljen si....smatram da zaljubljenost i ljubav-voleti nekog nije isto.....Zaljubljenost smo imali svi na neki način, a voleti nekog to ne može svako da ima i oseti...velika razlika....
Ovde mislim na onu čistu, pravu iskrenu ljubav, koja je kao što rekoh nažalost u deficitu... blagorečeno.
O zaljubljenosti nekom drugom prilikom👍🙏🤗

Ovde mislim na onu čistu, pravu iskrenu ljubav, koja je kao što rekoh nažalost u deficitu... blagorečeno.
O zaljubljenosti nekom drugom prilikom👍🙏🤗
Na ovo si mi odgovorila tj, postavila smajlija koji se smeje, ne znam šta je u ovom komentaru bilo toliko smešno,... Nadao sam se i objašnjenju... medjutim samo smajli. U vezi tvoje reakcije na moj komentar promenio sam i ja svoju reakciju tvoga odgovora na moju temu takodje u isti smajli koji si mi ti postavila. Kako seješ tako ćeš...
Pozdrav i nadam se objašnjenju šta je bilo toliko smešno.

Na ovo si mi odgovorila tj, postavila smajlija koji se smeje, ne znam šta je u ovom komentaru bilo toliko smešno,... Nadao sam se i objašnjenju... medjutim samo smajli. U vezi tvoje reakcije na moj komentar promenio sam i ja svoju reakciju tvoga odgovora na moju temu takodje u isti smajli koji si mi ti postavila. Kako seješ tako ćeš...
Pozdrav i nadam se objašnjenju šta je bilo toliko smešno.
Reakcija smejem se,je na to o zaljubljenosti necemo sad o tome drugi put....Dakle ja sam iznela svoje i ne volim sabotaze na odgovore...Generalno su ova dva pojma povezana....Dakle ljubav i zaljubljenost su dosta povezani u ljudskoj glavi....

❤❤❤

Ni sve mudrosti ovoga sveta možda ti neće biti dovoljno da pronadješ nju...

Ona je u svetu danas u deficitu!

Ona je Energija
Ona je Uteha i Lek

Bez nje nećeš pronaći ni svoj mir,ni sebe ni svoju samosvest... i upamti prijatelju ona nije ni na prodaju, ne možeš je nikakvim blagom platiti.

A teško je i pronaći... onu čistu pravu, iskrenu LJUBAV!!!
Ona se desi ili ne.
🤗🙏

Voli vas običanneko
јери си ти ја после два пива

1765713065289.jpeg

Večna ljubav ne postoji,nemoj da shebete vaš mozak verujući u nemoguće.
Postoji zelja,navika,posledice i razlozi da bi sa nekim delili život al čak ni seks nije ljubav.
Mozda prvih pola god ,i do godinu dana ajd
Zaljubljenost je šifra za psihijatra koja se nazalost gasi posle izvesnog vremena..e da je večna :zaljubljena:

Večna ljubav ne postoji,nemoj da shebete vaš mozak verujući u nemoguće.
Retki je dožive, postoji.
Izjava poput ove tvoje je izjava za utehu onima koji nisu doživeli i ok je sve to…
Postoji zelja,navika,posledice i razlozi da bi sa nekim delili život al čak ni seks nije ljubav.
Mozda prvih pola god ,i do godinu dana ajd”

Zaljubljenost je šifra za psihijatra koja se nazalost gasi posle izvesnog vremena..e da je večna :zaljubljena:
Znaš kako je zaljubiti se nakon xy godina u istu osobu?
Doživeo?
Ljubav se neguje, čuva da bi je bilo i da bi bila sa godinama jača.

PAUKO KOELJO "Zaljubljivanje je nešto dobro, zabavno, i može umnogome da obogati život.Ali razlikuje se od ljubavi,ljubav nema cenu i ne treba je menjati ni za šta."
ARISTOTEL " Ljubav se sastoji od jedne duše koja nastanjuje dva tela"
DŽON LENON "Sve što trebate je ljubav"

itd, itd. itd. 🤗🤔😉
P. S.
Svakom prija lepa reč, nežan dodir, topli zagrljaj... kada to imaš misliš da je to najnormalnija stvar... a kada to nemaš tražiš to isto kao da si ovisnik... čudni smo mi ljudi. 🤔

PAUKO KOELJO "Zaljubljivanje je nešto dobro, zabavno, i može umnogome da obogati život.Ali razlikuje se od ljubavi,ljubav nema cenu i ne treba je menjati ni za šta."
ARISTOTEL " Ljubav se sastoji od jedne duše koja nastanjuje dva tela"
DŽON LENON "Sve što trebate je ljubav"

itd, itd. itd. 🤗🤔😉
P. S.
Svakom prija lepa reč, nežan dodir, topli zagrljaj... kada to imaš misliš da je to najnormalnija stvar... a kada to nemaš tražiš to isto kao da si ovisnik... čudni smo mi ljudi. 🤔
ТЛДР

Back