Prvi Sex

Gledam tema bajata, a nisam se upisivao, moguće je da je postojalo više ovakvih tema sa sličnom tematikom, jer mi se sve čini da sam već opisivao tu zgodicu. Bilo je to dosta davno, krajem prošlog veka, na žuraji kod njene drugarice me je smotala neka crnomanjasta curica, koju sam pre toga samo jednom video kad smo se vraćali zajedno iz noćnog provoda, sedeo sam sa curama na zadnjem sedištu ortakove lade, i ta mala me je tokom vožnje samo zgrabila za ruku, onako značajno je stisnula, da bi se nakon par dana našli na toj žurci u sobi rezervisanoj za seks među gostima. Moji drugari, s kojima sam se pojavio na žuraji, nisu ni registrovali da me je garava savatala i uvukla u tu prostoriju, kasnije sam saznao da su digli frku, jer me nigde nije bilo, pomislili su da sam se nešto nadrndoljio i zapalio sam pešaka kući, pa su me tražili po okolnim ulicama da bi me zaustavili, za njih je moj potonji izlazak iz seks sobe, nakon obavljenog posla, bio šok, ma ne samo šok nego šok i neverica, kao Titova smrt za radne ljude i građane. No ostavimo njih, curica me je uvukla u sobu, ispostaviće se spavaću sobu drugaricinih roditelja, sa velikim bračnim krevetom, i počelo je sve s ljubljenjem i pipkanjem. Međutim nismo bili sami, pošto je u krevetu već krntao neki komirani lik, valjda se bio uradio ili našljemao, uglavnom bio je u carstvu snova, vilenjaka, patuljaka i zmajeva, kao neka klada koja šumno diše pored nas. Budući neiskusan i nepripremljen pokušao sam da izbegnem tucačku obavezu u tom krevetu, uzeo sam oval sa nekim kolačima koji se zatekao tamo i krenuo da ih proždirem, ali malecka je znalački izvršila brze pripreme, pustila je muziku, Prljavo kazalište, koje ja uopšte ne gotivim, prekrila komiranog lika nekom posteljinom, otela mi kolače iz ruke i navalila da me skida, i šta ću, morao sam da uzvratim istom merom. Otabačili smo se kraj lika u krevet i nastavili, ali nas je par puta prekidala njegova riba, koja je ulazila u sobu da obiđe nesretnog dasu, da vidi je l živ, ali ona je izgleda bila izverzirana za takva dešavanja, nimalo joj nije smetalo to što se mi jašemo, samo prvi put kad je upala pozdravila se s nama i posle se ponašala kao da nas nema u prostoriji...

Nije se baš uvek držalo do romantike i emocija, nekada bi curica koja želi da ima prvi seks organizovala žurku i tom prilikom bi odvojila nekog u tu svrhu, pa bi se potom našlo i više tih izabranika, onako redno. Dešavalo se da se u seks sobama nađu i parovi koji su koristili priliku dok su na žurci da daju oduška svojoj ljubavi. Jedan moj komša se uvek srdačno pozdravlja s nekim likom iz kraja, mada s njim nije bio nešto povezan u životu, niko nije znao razlog te srdačnosti dok se nije otkrilo da ih povezuju zajedničke uspomene na prvi seks, u isto vreme su se zatekli u seks sobi na nekom partiju, jedan je bambusao na jednom kauču, a drugi na drugom, podelili su sa njihovim cicama vreme i prostor.

e pa ovako..prvi sex' sam imala sa 19 godina, sa profesorom u vrtiću. on je bio škorpija u horoskopu a ja tada još uvek vaga pa smo se podudarili..bilo je vrlo dobro i trajalo je 21 minut i 13 sekundi

Prvi seks imao sam sa svojih 21 godina. Nisam bio socijalan i time sam izbegavao kontakte sa suprotnim polom .Bilo mi je neprijatno. Elem, seks se desio kod nje na selu. Bila je jesen. Nekoliko meseci smo tada bili u vezi. Nije bio baš preterano uživanje jer je bila nevina pa je imala bolove prilikom penetracije, pa sam morao sporo. Bar početni deo. Svakako ona je prva ljubav i uvek ću pamtiti svaki deo sobe i dvorišta i druge kuće.

Prvi seks imao sam sa svojih 21 godina. Nisam bio socijalan i time sam izbegavao kontakte sa suprotnim polom .Bilo mi je neprijatno. Elem, seks se desio kod nje na selu. Bila je jesen. Nekoliko meseci smo tada bili u vezi. Nije bio baš preterano uživanje jer je bila nevina pa je imala bolove prilikom penetracije, pa sam morao sporo. Bar početni deo. Svakako ona je prva ljubav i uvek ću pamtiti svaki deo sobe i dvorišta i druge kuće.

bolelo te kao da je prvi? :rumenko:

Back