Prvi sastanak!

Kako je lako dati savjet....i sve je divno i ostvarivo, samo kada se o tebi ne radi..........

Ni jednom nisam uspjela izaci sa deckom opustena, ne samo na prvi, vec i na prvih par sastanaka..........trema koja unistava, jos kada uhvati u gradskom prevozu dok se priblizavam dogovorenoj lokaciji.......tada jedino zelim da se vratim kuci i sve ce biti u redu, ali prodje to brzo, cim ga ugledam..........a onda mi se jezik saplete, nista pametno da izgovorim, sreca pa sam izlazila sa brbljivim momcima koji su znali lijepo da usmjere razgovor...........a pogled mi se nekako prikuje za sto, i cim ga pogledam smetem se, pa i zacrvenim ponekad..........
Uzasna sam na prvim sastancima..................ali, nikada nisam zakazala, uvijek su zeljeli i sledeci............
Ako nisi bas neki ekstrem u necemu, bice sve ok.....sta moze poci po zlu?......

da tacno bas takvi osjecaji..
ma nece po zlu valjda;) nego da ne kaze momak na prvom sastanku ..vidji ovoga smotanitusa...on je danas zvao insistirao da se danas vidimo...ja nijesam pristala..kao busy sam citav dan(a stvarno se zalomilo pa sam bila) pa cemo po dogovoru....:)

A da li helena postoji tu negde izmedju razmisljanje kakva je ta osoba s kim se vidjate..po meni ta trema samo znaci manjak samopouzdanja.

da mozda je manjak smopouzdanja ....ali u smislu jao sad!bas...a nijesam joggirala zadnju nedelju dana....sad kad mi je ova dinosaurs bubuljica izasla na bradi...sve tako nesto....i zelja da se on instant zaljubi...uglavnom bicete obavijesteni kako sve je proteklo...

Bubuljica nije problem, to je sitnica, tipovi uvek obracaju paznju na krupnije "detalje", narocito na prvom sastanku.
Pitala me neka riba "sta da radim, pojavilo mi se kurje oko", odgovor jasan "nista, na lepim nogama i kurje oko lepo stoji".

da mozda je manjak smopouzdanja ....ali u smislu jao sad!bas...a nijesam joggirala zadnju nedelju dana....sad kad mi je ova dinosaurs bubuljica izasla na bradi...sve tako nesto....i zelja da se on instant zaljubi...uglavnom bicete obavijesteni kako sve je proteklo...

Ma kakva bubuljica..zelja da se on zaljubi..sta si se ti vec zaljubila.?.bzvz

pa yb-te george jel ti stvarno mislish da nemam pametnija posla od pracenja po forumu? ako naletim sluchajno na neku informaciju, naletim, ako ne, bash me briga shta se deshava kad nisam tu...:)

au ko da kineski pishem... kad sam na forumu zanima me svashta neshto, kad nisam ne zanima me uopshte forum... u prevodu, kad se uzelim deshavanja s foruma ili kad mi je bash dosadno tad se i ukljuchim, ali nikada, bash nikada ne trazim protekla deshavanja, nechije postove i sl. pa ne mogu ni biti u toku onog shto se pishe kad nisam tu... dakle, moze se desiti dok prebiram po temama da naletim na neku prichu od prethodnih dana i tako samo saznam o chemu se to radilooo...
sad moram da se iskljuchim, imam posla...

pa jes, shta drugo moze biti zanimljivo ovde...:roll: ionako je sve drugo vec vishe puta prezvakano... onako, kad se javi neka simpatija medju forumashima, makar unese malo zivosti na sam forum... hm... tachno bi trebalo otvoriti jednu temu tipa "koji vam se forumash danas svidja i zashto"... hehe... bilo bi raznoliko bash... danas ovaj, sutra onaj...:lol::P

Back