Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na cemu da budem zahvalna? Na obasipanju mracnim pricama o glavama na panjevima zbog ucestvovanja na izboru za mis?Prosli vek je iza nas,ali je jos u nama.
A uvrede su razlozi onih koji nisu upravu. A ti si nezahvalno bice koje hoda na dve noge.
Biće da je eboti bas brzo dodje do odgovora![]()
pozurio dok nije cuo da mu je preranoBiće da je ebo![]()
Na cemu da budem zahvalna? Na obasipanju mracnim pricama o glavama na panjevima zbog ucestvovanja na izboru za mis?
Mozda u tebi,vecina se snasla i presla taj veliki korak od srednjeg veka u moderno doba.
Svejedno je. Ali sta ja tebi da objasnjavam kada ti uopste nisi u stanju da shvatis morbidnost onog sto pises i za sta se zalazes, a sve to jos upakovano u visokoparno moralisanje. Pametan covek zna da ne zna sve, a glup misli da je popio svu pamet sveta.Nisam tako napisao,organizator toga ide pod panj,a ucesnici budu kaznjeni...
Svejedno je. Ali sta ja tebi da objasnjavam kada ti uopste nisi u stanju da shvatis morbidnost onog sto pises i za sta se zalazes, a sve to jos upakovano u visokoparno moralisanje. Pametan covek zna da ne zna sve, a glup misli da je popio svu pamet sveta.
Razgovarati sa tobom ozbiljno je kao da seces drva, a vetar duva, pa ti svu onu piljevinu u oci - cista frustracija.
Ma nema pravila, svejedno dal ga imas u 13 ili 70Cao, interesuje me kada treba imati prvi put sex sa nekom curom, tacnije u koliko godina..?
Tema je iz 2019. Ako si želeo da je aktuelni čitaju ČMa nema pravila, svejedno dal ga imas u 13 ili 70. Ma je*** norme, to su ljudi izmislili da bi lakse kontrolisali covecanstvo i usmeravali kako (po njihovim kriterijumima) treba da se zivi
![]()
Kako si ti samo divno pisala te 2019.Stvarno nisam puno puta osetila fizicku/seksualnu privlacnost tako da mi je taj momenat presudan i dragocen. A na to onda ide sve ostalo. Sve ono sto je svakom zdravom coveku bitno. Slaganje i privlacnost i na drugim nivoima.
Zanimljiv intelekt je izuzetno privlacan i uzbudljiv, ali moramo da se osetimo i na onom „animalnom“ nivou.
Hvala.Kako si ti samo divno pisala te 2019.![]()
Hvala.
Jednom smo se salili na tu temu starih postova i dosli do zakljucka da je vecinu ljudi malo blam kad iz proslosti vrati neku situaciju i vidi sta je pisao.![]()
Znači na sreću tvoju na ovu sam naletio?Ti si na moju srecu pronasao post koji bih i sada mogla napisati. Isto mislim kao i tada.
Verovatno ima.Znači na sreću tvoju na ovu sam naletio?
A ima i onih gdje ne bi bila "sretna" da sam naišao.![]()
Verovatno ima.
Zamisli nekih svadja i prepiranja, to nikom nije drago kad ponovo procita.
Ahahaha neću ne brini.Ne trazi nista takvo!![]()