Prvi put

Okej hvala vam..

ti bas brzo dodje do odgovora
drag.gif

Nisam tako napisao,organizator toga ide pod panj,a ucesnici budu kaznjeni...
Svejedno je. Ali sta ja tebi da objasnjavam kada ti uopste nisi u stanju da shvatis morbidnost onog sto pises i za sta se zalazes, a sve to jos upakovano u visokoparno moralisanje. Pametan covek zna da ne zna sve, a glup misli da je popio svu pamet sveta.

Razgovarati sa tobom ozbiljno je kao da seces drva, a vetar duva, pa ti svu onu piljevinu u oci - cista frustracija.

Svejedno je. Ali sta ja tebi da objasnjavam kada ti uopste nisi u stanju da shvatis morbidnost onog sto pises i za sta se zalazes, a sve to jos upakovano u visokoparno moralisanje. Pametan covek zna da ne zna sve, a glup misli da je popio svu pamet sveta.

Razgovarati sa tobom ozbiljno je kao da seces drva, a vetar duva, pa ti svu onu piljevinu u oci - cista frustracija.

Tvoja prica je isto kao kad muzes kravu,a onda prospes kantu sa mlekom...

E ovako...

Osnovna skola - sex off topic

Srednja skola:
1. godina - ucveljen si, nova sredina, opipavas teren - hebes sex
2. godina - teren si opipao, hormonalni bum, haos - sex ne preporucujem
3. godina -Osamnaesti rodjendani :zper:
Vratimo se malo unazad. Imao si ceo letnji raspust izmedju druge i trece i plus 4 meseca do januara da kuvas sa devojcicama. Ne paprikas, vec da se druzis, da ih upoznajes, impresioniraju te. Videces one su malo drugacije od drugara.
I sada pocinje niz osamnaestih rodjendana i tvoja personalna spanska serija. Sve ono sto si kuvao sa njima prethodno ovde prelazi u ekspresiju. Odnosno ti, sine, blago dedi, ides u akciju. Slobodu ce ti omoguciti neograniceni alkohol po tim rodjendanima. Imaces "time of your life" i tu ides na mnostvo, dakle vise njih, recimo tri. Tvoj prvi sex i svi ostali.
(Jako je bitno da ne ulazis u dugu vezu jer prvo rascisti sa samim sobom)
4. godina - ovo je finalna godina, smiraj, odlucuje se o zivotnom pozivu, tj. fakultetu, prijemni ispit, prva godina faksa, sve je to stres. Ovde ti vec treba duga veza. Nadam se da ces moci iz spanske serije zvane "osamnaesti rodjendani" da izvuces neku devojcicu za ljubav.
Tu ces da naucis da zivot nije samo zezanje vec i da nije lak i uocices znacaj emocionalne podrske.
To je tvoja prva duga veza.

Za mene si ovde formirana licnost.

Bonus: ne vencavati se sa prvom u bilo cemu, u sexu, ljubavi ili vezi. Jedno veliko NE. Zasto?
Pa zaaato, sto ces uvek da mislis da si nesto propustio, da je moglo bolje. Iz prve u drugu ili trecu (...) dugu vezu pa u brak (potomstvo).
Kad dodje potomstvo onda nije da nema vise zaljubljivanja ali si ti postao zvanicno Zdravko Colic koji kaze "ja sam probao sve, ja sam prosao svud, s tobom je prava stvar".

*Ukoliko ostvaris dugu vezu na keca i to kraj osnovne, pocetak srednje, nisi stigo da se formiras i integrises. A poljuljaces mi ceo koncept pa ti mozda ne obezbedimo curicu za prelaz iz srednje na faks. A tad je bitnije.

*A ako se vencas sa prvom dugom vezom doci ces u iskusenje da u nekom trenutku izmestis svoje teziste u drugu vezu koja je paralelna sa tendencijom da se nacisto preselis tamo. Dakle, tvoje dete ce dozivotno da se pita "zasto mene tata ne voli".

Hehe, dakle prvi seks treca srednje.

Stvarno nisam puno puta osetila fizicku/seksualnu privlacnost tako da mi je taj momenat presudan i dragocen. A na to onda ide sve ostalo. Sve ono sto je svakom zdravom coveku bitno. Slaganje i privlacnost i na drugim nivoima.
Zanimljiv intelekt je izuzetno privlacan i uzbudljiv, ali moramo da se osetimo i na onom „animalnom“ nivou.
Kako si ti samo divno pisala te 2019. 🙂

Back