PRVI PUT!!!

...никад нисам био први девојци...чак скоро никад нисам био ни искуснији од ње.
...капирам да има велике лепоте у том самом чекању девојке...оно свестан си колико је исцимана...не смета ти свако даље одлагање...чак уживаш у томе на неки начин.
...ипак...после неког времена бих увидео вероватно да ту постоји велики сексуални јаз...јер логично ми је да она нема појма...тако да колико год то деловало привлачно на први поглед...нисам сигуран да бих се упуштао у такве авантуре...

bila je to jedna lepa ljubav, jedna neopterecujuca veza. jedan dobar decko. 2,5 godine, tako nesto, manje-vise. posle sam pozelea nesto uzbudljivije, brze, opasnije, manje izvesno...pa sam ga ostavila zbog svega toga.

E ljudi super ste stvarno.. Sta bih ja bez vas.. Nastavite diskusiju, svidja mi se tok kojim sve ovo ide..

Sa deckom sam pocela da pricam o nasim odnosima pre jedno mesec dana.. Jos tada sam znala da je on taj pravi i onaj sa kim ja zelim da izgubim nevisnost..
Jednom prilikom, dok smo bili zajedno pitao me je da idemo dalje.. Cudno sam se osecala, znala sam da ja to zelim ali htela sam da jos malo sacekam.. Rekla sam mu to i on mi je odgovorio da ce imati strpljenja za mene.. Drago mi je zbog toga.. Takodje mi je rekao da zna da u sebi nosim dozu straha i da je to normalno kod svake devojke ali da nemam cega da se plasim..

Ne razumeju muskarci to.. Oni jedva cekaju da spavaju sa devojkom a kada devojka izgubi nevinost ona postaje zena i gubi nesto najvrednije..

Kada smo ponovo poceli da pricamo o tome nakon nekog vremena, bilo mu je slatko i simpaticno to sto sam ja plasljiva.. Daleko od toga da me je ubedjivao ili nagovarao, cak mi je i rekao da misli da se ja plasim da ce on da me iskoristi i da me ostavi odmah posle toga, ali da to nije tako..
Vec 2-3 dana, od tog naseg razgovora kada sam konacno odlucila ja non-stop razmisljam o tome i ne znam ni sama kako da opisem ovaj osecaj..!

Poslednja izmena:
i gledaj da prvog puta budes sa nekim koga volis bas bas[/QUOTE]

Nikoga nisam volela do sada kao njega.. Prvo je to bila ona zaljubljenost, letenje u oblacima ali kako vrema prolazi sve mi vise znaci i volim ga!

Poslednja izmena:
Bas slatko
355302ajdcm8c8ex.gif

Nekoliko puta razgovarati sa deckom o tome, nije dovoljno........ako zelis da bude zaista posebno, da te ne bude strah, moras biti opustena i slobodna pred njim..........smjeti skinuti se a ne osjecati pretjeran stid, maziti se sa njim, vidjeti njega bez da skreces pogled...da ne bi bilo posle da se iznenadis kada shvatis da njegovo tijelo nije kao tvoje..........
Uzivaj!
Ja sam uzivala...

Nadam se da cu uzivati... :roll:

Po svemu sudeci,devojka zna da misli svojom glavom,nije kratko sa dechkom da bi bilo prebrzo/prerano tako da Cupkice-ako ga stvarno volish,ustvari dovoljno da ga znash dovoljno i da znash da nije neki keten,uradi to...Ako stvarno zelish...Jer kako god okrenesh-laja;a bi se i ako uradish i ako neuradish>ako uradish mozda jednog dana ako ta veza pukne pa trazish minuse i sl., a ako ne uradish,bice Ti zao shto to nisi uradila s nekim do koga Ti je stalo,i kad si imala zelju...Mlada jesi ali chini mi se da nisi neka povrshna i glupa klinkica,zato samo napred,slushaj svoje srce,ali lepo Ti rekoshe-maaalo pazi da ne bi zbog nepaznje prekinula svoju mladost nezeljenom trudnocom i sl...POzd

Ma kakva trudnoca, sve moguce sto se moze koristiti ja cu koristiti..
Upravo tako, malo sam se kajala i prosli put kad me pitao.. Ali nisam htela da me olako shvati.. .Ako ima strpljenja za mene i ako me ne prisiljava to znaci da mu je stalo i da me voli.. A to mi upravo dokazuje, zadnjih mesecak dana.. I drago mi je sto imas takvo misljenje o meni, to mi cak i imponuje.. Nisam nikad sebe smatrala povrsnom a kamoli klinkom pa mi je veoma drago sto me i ostatak sveta ne vidi kao takvu..

Poslednja izmena:
Ja sam prvi put sa 17...sad se ipak pomeraju te granice, deca brzze sazrevaju...ima raznih kontraceptivnih sredstava....da li je josh rano ili nije to ona zna...ako samo kazzemo NE, onda che to samo uraditi impulsivno bez zashtite i svesti o posledicama...decu treba uputiti kada pitaju, a ne zabranjivati....( jer na kraju ipak urade po svom)
Sad je vech devojka, dobro je shto ozbiljno pristupa razmishljanju o tome shta je cheka.

Keva ne zna da sam sa ovim deckom u vezi i ne zelim da zna (imam svojih razloga). Sa njom sam oduvek sve pricala i malo mi je frka sto ona nece biti uz mene (moralno). I sto cu kasnije sa nekim drugim deckom mozda morati da odglumim da mi je prvi put (pred kevom). Jer uvek mi je govorila da se sa njom posavetujem oko svega.. Pricale smo nas dve ali ona zena ne moze da shvati da ja vec dosta toga znam o svemu.. Sigurno bi mi pricala njena iskustva i sve oko zastite ali.. Mnogo mi je jadno sto krijem od nje ali sta da se radi.. Zato tebe Pipi gledam kao moju kevu jer ste mi nekako slicne..

Ovde mozete pisati vasa iskustva.. Ako ih se secate.. Sve sto se moze reci o prvom putu.. Za neke to predstavlja nesto veliko a nekima je to pak skroz bzvz i ne pridaju mu nimalo znacaja.. Kada treba da se desi..? Sa kim? Gde..? Kako..?

............puno ochekivanja ,puno nervoze ,malo razocharenja ...........:ok:......sve u svemu prezivesmo ..........

Davno to beše već sam zaboravio.

Ja upravo 19 ona 18 a nevini, ni pojma nemamo, osim nekih časopisa i neke "stručne literature" koju smo zdušno oboje zajedno proučavali danima.....

Posle skoro godinu dana cmakanja, držanja za ručice a zaljubljeni do ušiju i jedno i drugo rešismo se na taj korak. Prošlo je to neakako bez nekih većih problema i to tek drugi dan, mada je nju to malo više bolelo. Posle toga zabavljali smo se još pune 3-4 godine i bilo je zaista lepo i nezaboravno ali zivotni putevi su nam se razišli i sada evo ima već više od 20 godina kako se nismo ni čuli a kamo li videli.

U međuvremenu bilo je dosta ljubavi kod mene a verovatno i kod nje.
Sada imam dvoje dece ćerku od 18 i sina 19.

Jedino što ću ti reći i što se sasvim slažem sa još nekim komentarima odavde, još si nezrela i premlada ma koliko se psihički ili emotivno osećala spremnom telesno sigurno nisi, iako se danas daleko brže sazreva nego samo pre nekoliko godina ipak majka priroda ti ne da da budeš zaista spremna za tako nešto.

Sigurno ćeš imati još dosta pravih ljubavi a ako sada još malo prolongiraš taj čin bićeš još sigurnija u svog dečka da te zaista ceni i poštuje kao pravu osobu.

Keva ne zna da sam sa ovim deckom u vezi i ne zelim da zna (imam svojih razloga). Sa njom sam oduvek sve pricala i malo mi je frka sto ona nece biti uz mene (moralno). I sto cu kasnije sa nekim drugim deckom mozda morati da odglumim da mi je prvi put (pred kevom). Jer uvek mi je govorila da se sa njom posavetujem oko svega.. Pricale smo nas dve ali ona zena ne moze da shvati da ja vec dosta toga znam o svemu.. Sigurno bi mi pricala njena iskustva i sve oko zastite ali.. Mnogo mi je jadno sto krijem od nje ali sta da se radi.. Zato tebe Pipi gledam kao moju kevu jer ste mi nekako slicne..

Mislim da sam ti ja najbliza po godinama od svih na temi,pa potpuno razumem sta zelis da kazes.

I ja sam sa deckom bila 3 meseca,i kad je trebalo i kad sam stvarno zelela da spavam sa njim,desile su se neke stvari,pa smo na kraju raskinuli.:neutral:

Dakle,mislim da ,ako zelis to da uradis,i ako osecas da ce decko biti nezan i dobar prema tebi(meni je npr,to bilo jako vazno) -samo napred.

Razumem da se plasis,jer to za devojku( tj.zenu) jeste velika stvar.I divno je od njega sto razume i kako se ti osecas sto se svega toga tice.

I veliko je olaksanje sto imas mamu sa kojom (inace) mozes o svemu da pricas,to mnogo znaci,veruj mi.

Kod mene to nije slucaj.

Ali ne razumem jedno-sto o ovom decku ne mozes da pricas sa njom?

Meni je užasno krivo jer ni ja nisam pričala sa mojom mamom kada je trebalo da pričamo o mnogim stvarima.
Zato, Čupkice, ne znam koji su razlozi zašto mama ne zna za tog dečka, ali i sama znaš da mame svojim devojčicama žele sve najbolje i da imaju puno korisnih saveta.
Pričaj sa njom.
Jao, mila, pa ja sad vidim da ti nemaš još ni 16 godina, pa i ja sam nekako u to vreme prvi put spavala sa dečkom, pa OK, dobro je što si potražila savet ginekologa...
Slatko, samo polako, ne žurite nigde, sve će doći na svoje mesto. :)

E ljudi super ste stvarno.. Sta bih ja bez vas.. Nastavite diskusiju, svidja mi se tok kojim sve ovo ide..

Sa deckom sam pocela da pricam o nasim odnosima pre jedno mesec dana.. Jos tada sam znala da je on taj pravi i onaj sa kim ja zelim da izgubim nevisnost..
Jednom prilikom, dok smo bili zajedno pitao me je da idemo dalje.. Cudno sam se osecala, znala sam da ja to zelim ali htela sam da jos malo sacekam.. Rekla sam mu to i on mi je odgovorio da ce imati strpljenja za mene.. Drago mi je zbog toga.. Takodje mi je rekao da zna da u sebi nosim dozu straha i da je to normalno kod svake devojke ali da nemam cega da se plasim..

Ne razumeju muskarci to.. Oni jedva cekaju da spavaju sa devojkom a kada devojka izgubi nevinost ona postaje zena i gubi nesto najvrednije..

Kada smo ponovo poceli da pricamo o tome nakon nekog vremena, bilo mu je slatko i simpaticno to sto sam ja plasljiva.. Daleko od toga da me je ubedjivao ili nagovarao, cak mi je i rekao da misli da se ja plasim da ce on da me iskoristi i da me ostavi odmah posle toga, ali da to nije tako..
Vec 2-3 dana, od tog naseg razgovora kada sam konacno odlucila ja non-stop razmisljam o tome i ne znam ni sama kako da opisem ovaj osecaj..!

Joj izvini ali ovo sam morala da prokomentarisem. Pa nije bre nevinost nesto najvrednije sto devojka (zena) ima! Pu, pu, daleko bilo. Nije nista strasno. Ja sam se cak posle tog prvog puta osecala nekako "oslobodjeno". Osetila sam neko olaksanje. Mada je za moj ukus 16 god malo... Moj prvi put je bio sa 19. Mozda cak 19 i po :lol:

Joj izvini ali ovo sam morala da prokomentarisem. Pa nije bre nevinost nesto najvrednije sto devojka (zena) ima! Pu, pu, daleko bilo. Nije nista strasno. Ja sam se cak posle tog prvog puta osecala nekako "oslobodjeno". Osetila sam neko olaksanje. Mada je za moj ukus 16 god malo... Moj prvi put je bio sa 19. Mozda cak 19 i po :lol:

........vadite ono i po ,da je meni 19 i po gde bi mi bio kraj i slazem se da je 16 nekako malo ........:rotf::rotf::rotf:

........mislish imaju iste lonce ,sherpa plave boje .........:klap::wink:

Back