gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Vala bas....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e bas me zanima kako bi ti net pomogao za ribe iz tvoje osnovne skole
Zenski deo... Saznao bi da sex nije kad je vuchesh za kike! I da nije da hoche ako su joj se zarozale charapice!
........vadite ono i po ,da je meni 19 i po gde bi mi bio kraj i slazem se da je 16 nekako malo ........![]()

)
samo malo me brine to koliko ce jos dugo biti spreman da ceka...
BAs...
Ja bih kresnuo pola osnovne skole (zenski deo) da sam imao net u to vreme...![]()
Ti ne bi nishta uradio ni da si imao ADSL 1.5Mbit '85.

imam 16 god. iako znam neke devojke(devojcice) koje su po 2-3 god mladje od mene pa to rade

:shock::shock:
) i verovali ili ne jos sam nasao da je kritikujem kako nema pojma, a ona
.

ja imam oko 16god (to oko 16 znaci jos malo pa 16) i sa deckom sam 8 meseci...on je 3 god stariji od mene i pominjali smo sex ali nikad mi nije trazio. volim ga skroz luda, bas bas bas a i on mene...a niko nema pojma(pogotovu ne on) koliko ja zelim da spavam sa njem...i ja sam i emotivno i fizicki zrelija od vrsnjaka, ali to nema veze, ja ipak imam 16 god. iako znam neke devojke(devojcice) koje su po 2-3 god mladje od mene pa to rade (tu nema ni ljubavi, cak ni svidjanja, samo nenormalna zelja...), ja necu jos uvek... osecam ja da sam spremna i sve to, i nekad sam sigurna da cu da uradim to, a onda samo malo razmislim i shvatim da mi nista nece faliti ako sacekam neke bar malo pristojnije godine...a njega niko ne tera da ceka, ako ne moze neka ide svojim putem ima mnogo njih koje bi mu dale sve... ali ipak, vidim da je spreman zbog mene da ceka (i mnooogooo sam srecna zbog toga)
samo malo me brine to koliko ce jos dugo biti spreman da ceka...
![]()

Imam veoma finog decka koga bas bas volim i nekoliko puta smo pricali o tome.. Zajedno smo vec 3 ipo meseca.. Ali ja ne znam sta da radim.. Nekako mi je frka, nemam pojma sto.. Zelim to ali opet.. Otkud znam! Zelim da bude nesto stvarno posebno i lepo ali............
Aaa! Blizi se.. Sutra cu se videti sa deckom i trebalo bi da se desi.. Sta da radim? Kako da se ponasam.. ? Totalno sam zbunjena.!

Ja bih kresnuo pola osnovne skole...![]()

Ovde mozete pisati vasa iskustva.. Ako ih se secate.. Sve sto se moze reci o prvom putu.. Za neke to predstavlja nesto veliko a nekima je to pak skroz bzvz i ne pridaju mu nimalo znacaja.. Kada treba da se desi..? Sa kim? Gde..? Kako..?

Drugarice su mi urucile ISPISNICU, u kojoj pise da sam dobila otkaz iz kluba devica..
klub djevica