PRVI PUT!!!

Ovde mozete pisati vasa iskustva.. Ako ih se secate.. Sve sto se moze reci o prvom putu.. Za neke to predstavlja nesto veliko a nekima je to pak skroz bzvz i ne pridaju mu nimalo znacaja.. Kada treba da se desi..? Sa kim? Gde..? Kako..?

Ja bih ti licno preporucio crnca i to nekog zulu ili bantu. Znas, gubljenje nevinosti je veliki, rapidan skok u zivotu. Zato kada pravis skok, ucini to bas bas. Prakticno, kao kada imas bicikl i hoces da napravis neku znacajnu promenu, da kupis motor. Ne uzimas naravno prdavca od 200 evra kineske proizvodnje vec harlija. Mislim da u sitaciji kada taj tvoj decko ima 16-17 god, bolje ti je da nastavis sa vlastitim prstima ko i do sad nego da se grcis sa njim. Bice ti ruzno, veruj mi.

ja imam oko 16god (to oko 16 znaci jos malo pa 16) i sa deckom sam 8 meseci...on je 3 god stariji od mene i pominjali smo sex ali nikad mi nije trazio. volim ga skroz luda, bas bas bas a i on mene...a niko nema pojma(pogotovu ne on) koliko ja zelim da spavam sa njem...i ja sam i emotivno i fizicki zrelija od vrsnjaka, ali to nema veze, ja ipak imam 16 god. iako znam neke devojke(devojcice) koje su po 2-3 god mladje od mene pa to rade (tu nema ni ljubavi, cak ni svidjanja, samo nenormalna zelja...), ja necu jos uvek... osecam ja da sam spremna i sve to, i nekad sam sigurna da cu da uradim to, a onda samo malo razmislim i shvatim da mi nista nece faliti ako sacekam neke bar malo pristojnije godine...a njega niko ne tera da ceka, ako ne moze neka ide svojim putem ima mnogo njih koje bi mu dale sve... ali ipak, vidim da je spreman zbog mene da ceka (i mnooogooo sam srecna zbog toga :):):)):heart: samo malo me brine to koliko ce jos dugo biti spreman da ceka...:(

I ja mislim da ispravno rezonujes! :ok: :)

Back