Posle koliko puta...ste po prvi put doziveli orgazam? Prvenstveno mislim na zensku populaciju,jer kod nas to ide malo teze u pocetku. Mada moze da odgovori ko hoce...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Incognito:Zasto ne popricas o tome sa njim... a ako on ne zeli da se promeni, nadji nekog drugog... Jeste da su muskarci deficitarna roba u ovoj zemlji (posebno oni normalni), ali uz malo truda i strpljenja, sve se da resiti...
Pozdrav...
Ja sam:...nemojte mi zameriti sto nisam skroman i sto se hvalim, ali nije mi jasno kako mnoge devojke nikad nisu dozivele orgazam ili retko.
I devojku mesec i po posle gubljenja nevinosti - 10 g mladju, i iskusnu - 20 g stariju od mene, skoro svaki put sam dovodio do orgazma.
Ja sam:...nemojte mi zameriti sto nisam skroman i sto se hvalim, ali nije mi jasno kako mnoge devojke nikad nisu dozivele orgazam ili retko.
I devojku mesec i po posle gubljenja nevinosti - 10 g mladju, i iskusnu - 20 g stariju od mene, skoro svaki put sam dovodio do orgazma.
Anonymous:Ja sam:...nemojte mi zameriti sto nisam skroman i sto se hvalim, ali nije mi jasno kako mnoge devojke nikad nisu dozivele orgazam ili retko.
ja mislim da to zavisi od zene mozda im je lakse da se opuste s tobom
Sara:Da li sam ja pozvana da govorim o ovome?
Vec 3 godine sam u vezi i jos nijednom nisam dozivela orgazam.... bar ne tokom odnosa....
Topic koji i mene zanima...
Pitanje je kako se opustiti,doci do tacke da si zadovoljna svojim telom...da uzivas u njemu??X:Orgazam je nesto najlepse na svetu... treba biti samosvestan, opusten i potpuno predan...to je sex iz zadovoljstva.....Godinama sam sa istim deckom....nekada mi je dovoljno 2 minuta, nekada pola sata...svaki je lep na svoj nacin, ali nikada sex ne zavrsavam bez orgazma....a uostalom cilj svakog decka koji voli svoju devojku je da ona postigne orgazam, samim tim i njegov uzitak je veci....najgori su oni koji u sexu samo misle na sebe...
Devojke takvi vam ne trebaju!!!!!!!!
gosca:X:Orgazam je nesto najlepse na svetu... treba biti samosvestan, opusten i potpuno predan...to je sex iz zadovoljstva.....Godinama sam sa istim deckom....nekada mi je dovoljno 2 minuta, nekada pola sata...svaki je lep na svoj nacin, ali nikada sex ne zavrsavam bez orgazma....a uostalom cilj svakog decka koji voli svoju devojku je da ona postigne orgazam, samim tim i njegov uzitak je veci....najgori su oni koji u sexu samo misle na sebe...
Devojke takvi vam ne trebaju!!!!!!!!
To je tacno, ne ziveti zivot sa orgazmom, znaci ne ziveti ga uopste, jer to je osecaj koji je Bog stvorio da bi docarao jedinstvo, gde ljubav dve osobe spaja u jednu,gde ima ljubavi ima i orgazm. Gde nema ljubav, nema ni orgazm pa ni zivot.
I to je tacno, ali zasto nesto glumiti ako to ne bi bilo zato da se pokaze sta se u svtari ocekuje od odnosa, devojka jednostavno kad ne dobije ono sto joj treba, bar necim pokusava da sebe utesi, a ne samo sebe vec i partnera. Ako neko prouci psihologiju orgazma razumece da bez njega ljudska bica ne mogu da dobiju dovoljno energije za poletan i ispunjen zivot.andjelina:koliko si siguran u to,zena prvo sto nauci u prvom sexualnom iskustvu to je da lazira orgazam...
Sara:Da li sam ja pozvana da govorim o ovome?
Vec 3 godine sam u vezi i jos nijednom nisam dozivela orgazam.... bar ne tokom odnosa....
Topic koji i mene zanima...