G
GOSTCHA
Gost
tek u 25,iskreno
ops:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislice ljudi da lazem ako odgovorim.Posle koliko puta...ste po prvi put doziveli orgazam? Prvenstveno mislim na zensku populaciju,jer kod nas to ide malo teze u pocetku.Mada moze da odgovori ko hoce...
Ja sam dozivela seriju uzastopnih orgazama i bila preplasena sta se to sa mnom desava jer mi se pre toga tako nesto nije nikada desilo ali sam nakon intenzivnog vodjenja ljubavi shvatila da to zavisi od partnera i da se on stvarno trudi da meni bude lepo...prelepo je kad vam kazem...vestina je u pitanju!!!
extra samo kad nisi rekla da je u njemu problemU 21.god sam se udala za osobu sa kojom sam bila 3 god u vezi. Brak je trajao dve god i ni jednom za tih pet godina nisam dozivela orgazam. Secam se svog prvog orgazma, u 27.god i sa ove tacke gledista, on je dosao sam po sebi, kada sam bila sigurna u sebe, stabilna i opustena, mirna u dusi i glavi.
U 21.god sam se udala za osobu sa kojom sam bila 3 god u vezi. Brak je trajao dve god i ni jednom za tih pet godina nisam dozivela orgazam. Secam se svog prvog orgazma, u 27.god i sa ove tacke gledista, on je dosao sam po sebi, kada sam bila sigurna u sebe, stabilna i opustena, mirna u dusi i glavi.
Naravno da nisam ni rekla ni mislila da je u njemu problem. Mislim da sam istakla da je problem bio u mojoj glavi. Ne spadam u osobe koje uvek druge krive za sve. Trudim se da budem realna i mislim da uspevam u tome.
Naravno da nisam ni rekla ni mislila da je u njemu problem. Mislim da sam istakla da je problem bio u mojoj glavi. Ne spadam u osobe koje uvek druge krive za sve. Trudim se da budem realna i mislim da uspevam u tome.
... kada sam bila sigurna u sebe, stabilna i opustena, mirna u dusi i glavi.
Kakva dobrodoslica.... Zahvaljujem se na komentaru i proceni mog mentalnog sklopa.
temilica fromPosle koliko puta...ste po prvi put doziveli orgazam? Prvenstveno mislim na zensku populaciju,jer kod nas to ide malo teze u pocetku.Mada moze da odgovori ko hoce...