Босна добила прву начелницу са хиџабом у Европи

Protector

Elita
Poruka
15.085
Bosna dobila prvu načelnicu sa hidžabom u Evropi

Ona je istakla da je svesna svoje specifičnosti zbog marama na glavi - "hidžaba", dodavši da će posao načelnice obavljati odgovorno i sistematično u interesu građana opštine Visoko

http://www.kurir-info.rs/bosna-dobila-prvu-nacelnicu-sa-hidzabom-u-evropi-clanak-449505

niko-nema-sto-bosna-imade-amra-babic-1349717198-217033.jpg

SARAJEVO - Bosna i Hercegovina je na lokalnim izborima dobila prvu "pokrivenu" načelnicu jedne opštine. Kako javljaju sarajevski mediji, to je 43-godišnja Amra Babić koja je kao kandidatkinja Stranke demokratske akcije (SDA) izabrana za načelnicu Visokog.

Ona nosi "hidžab", te mediji podvlače da je ona i prva "pokrivena" načelnica neke opštine u Evropi.

"Bilo je vrlo važno da vratimo poverenje naroda. SDA je imala snagu da podrži mene, kao ženu, za načelnicu Visokog", kazala je Babić.

Ona je istakla da je svesna svoje specifičnosti zbog marama na glavi - "hidžaba", dodavši da će posao načelnice obavljati odgovorno i sistematično u interesu građana opštine Visoko.

Тотално је модерна :lol:

Valjda cu i ja leci nocas, samo da napisem, glupo je ovo. Ne ocekuje se od nekoga ko je obrazovan (pretpostavljam da jeste) da nosi hidzab, ali od volje joj...

Ne bih se ni ukljucivala temu ali mi paznju osim hidzaba privuce prezime, jedan moj prijatelj nosi isto prezime a Srbin je, doduse njegov deda je iz Kalesije dosao u Srbiju, i tu su vec treca generacija...

Jesmo li mi oni ili su oni mi:lol:

Босна је једна слатка земља са слатким женама које су увијене као нинџе. Босна је земља у којој сваки муслиман може клањат и у којој има пуно џамија. Босна је земља где ће да завлада шеријат и где ће сви муслимани слободно клањат Алаху. Где прави сунитски муслимани владају и где могу клањати.
Босна је једна дивна земља за муслимане која је тек сад уствари муслиманска и у којој можеш и на улици клањат. То је дивна земља где се стално чита Куран и где се слави Алах. Босна је земља са пуно џамија и пуно муслимана.

Не падају ми више никакве глупости на памет :lol:

Meni su te marame skroz super. Ne moraš da nameštaš frizuru pola sata ili da ti je svaka dlaka na svom mestu.
Kupiš 50 marama i uštediš - ne moraš da ideš kod frizera a ni da kupuješ lakove i ostale špecije za kosu.

Veoma praktično za žene. Ja bih je nosila rado, pogotovo zimi :D

u Indiji to nose indijke samo zamotaju glavu skroz zbog zagadjenja i prasine u vazduhu, kad sidju sa motora obavezno je skinu

Bosnjaci su ovog puta izabrali najbolji put a to je SDA. Mislim da nijedna Bosnjacka partija nije ozbiljna kao sto je to SDA. Po meni sve druge stranke su vlaske i prosrpske a SDA je iskreno na nivou ostalih islamskih stranka u svijetu tipa Muslimanske Brace. Zato muslimani su izabrali dobar put i smatram da ce SDA voditi Bosnjake ka sticanju prve nacionalne i vjerske drzave Bosnjaka i muslimana.

Ово йе доказ да Муслимани теже азиятизовању и Босне и Херцеговине. Не видим како йе са њима могућ суживот у зайедничкой држави. Треба их што прѣ подѣлити, па нека Муслимани праве свойу вахабитску џамахирийу издвойено од европских народа.

Ne ocekuje se od nekoga ko je obrazovan (pretpostavljam da jeste) da nosi hidzab, ali od volje joj...

nema to veze sa obrazovanjem nego sa psećom pokornošću
koja i nije loša stvar u pasa al je vrlo smešna u ljudi ergo gospoja na slici gore rezembluje kakvom zatucanom ženskom idiotu

Back