Први на првом

Ната Ли

самоникла
VIP
Poruka
50.838
Да ли је неко вршио истраживање о сексу на првом сатанку?

Колико се то често дешава?
Колико је,рођени моји,тешко да се изађе или види још који пут пре тог секса?Јел то нека масовна загорелост? Пуца вас его да мора да падне на прву,шта је у питању ?
Ја кад себе видим ујутру не знам могу ли да се гледам или не ,бар до увече..а не неког лика којег први пут видим..
Ок,ја сам наопака.
Ај сад ви.

aaaaa....pa bilo je :D......ujuteo sam sam sebi KRALJ :mrgreen: a do uvece se okupam dva puta i sedim pored tel cekajuci da zove :rumenko:
не верујем
чекаш да ОНА зове ???:eek:

ауу брате из које саксије сам ја вадила ове моје :roll:
искварили ме,размазили изгледа..ја очекујем да он зове,ал реко ја сам наопака

Ako odmah "kliknete", zasto cekati drugi sastanak?
Prvi utisak je najbitniji, naucno je utvrdjeno da za stvaranje utiska o nekome treba 8 sekundi. Ako ne "kliknete" odmah, znaci da nesto ne stima izmedju vas. Zasto onda uopste trositi vreme na drugi sastanak?
Ок,слажем се.Али колико пута ти се десило да кликнете после 8 секунди??Колико се то реално дешава

Meni to vidjanje za tinejdzere,ako odma ne legne dok je vruce mrzi me da podgrevam
Ајд овако..значи не знаш ништа о њој,а хоћеш одмах секс..
Не помислиш да ли је болесна,да можда боље упознаш да није психопата која ће да ти закоље сутрадан кућног љубимца или штазнам...да ти га одгризе рецимо??

Ајд овако..значи не знаш ништа о њој,а хоћеш одмах секс..
Не помислиш да ли је болесна,да можда боље упознаш да није психопата која ће да ти закоље сутрадан кућног љубимца или штазнам...да ти га одгризе рецимо??
Pa eto nikad se nije desilo a bilo je psihopata,uglavnom se preko neta upoznajemo odavno, pa cujemo pre prvog vidjanja i pricamo o sexu,ako se ne nalozi na pricu a ja na izgled nema svrhe ni da se vidjamo

Pa eto nikad se nije desilo a bilo je psihopata,uglavnom se preko neta upoznajemo odavno, pa cujemo pre prvog vidjanja i pricamo o sexu,ako se ne nalozi na pricu a ja na izgled nema svrhe ni da se vidjamo
Подржавам.Значи тебе занима само секс и мора да се деси одмах или никад. А шта бива после? Поновите или тражиш следећу?

Подржавам.Значи тебе занима само секс и мора да се деси одмах или никад. А шта бива после? Поновите или тражиш следећу?
Uglavnom jer se sexom sruse svi zidovi pa moze da se nastavi sa normalnim zivotom bez povuci potegni toplo hladno gubljenje zivaca,a tako i znamo dal treba nastavljati

Ок,слажем се.Али колико пута ти се десило да кликнете после 8 секунди??Колико се то реално дешава
ili kliknes ili ne.
Nisam brojao, ali svaka iole ozbiljnija veza koju sam imao pocela je smuvavanjem na prvom sastanku. Ponekad nije bilo sexa na prvom dejtu, ali samo zbog tehnickih razloga.
Moj je sklop licnosti takav - ili jesi ili nisi. Ne volim foliranje, tvrdjenje pazara, glumljenje finoce. I volim zene istih stavova.
Nije se puno desavalo, desavalo se dovoljno.

sto sam stariji sve manje vremena imam za gubljenje

takodje sam shvatio da seks nije nikakav tabu nego prirodna i lepa zanimacija.
Потпуно се слажем,не кажем да је табоо нити да није леп,потребан,неопходан..
Колико је губљење времена да се неко упозна пре него падне секс

Ostalo da je bitno ne bi nista bilo jer je sve vise povrsnih ispod svakog nivoa,na sexu moze da se poradi,a ako nisu dovoljno samostalni onda nisu ni za par
Знам на шта мислиш.Ок. Јбг,волела би да се десило,али нико ми није никад кликнуо за 8 секунди.А не фолирам се,нити далекобило избегавам секс,само или нису на прву били довољно узбудљиви или нешто друго.Зато и питам.

Back