Vio_369
Početnik
- Poruka
- 24
baš sam te ovako nekako zamišljala.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
baš sam te ovako nekako zamišljala.
Pa stvoreni smo jedno za drugo toliko toga zajednickog,baci viber♡E zamisli nemam. Ni Instagram ni tik tok![]()
HahaPa stvoreni smo jedno za drugo toliko toga zajednickog,baci viber♡
Gospode boze, ovakve zaobulaziti u sirokom luku, kroz isti grad da ne prodjes.Pa. Smatram da je nama bar lakše da ih odbijemo..
E pa covek me nasmejao iskreno to je vrlo lepo i nisam nista lose reklaEto ti ga sad, kolega forumaš se ohrabrio i obratio ti se, ti ga oladi na keca. Posle se čudiš što muškarci neće da ti prilaze.![]()
Pa zar neDobar odgovor. Haha bič resting fejs![]()
na to peca, te fore...Dobar odgovor. Haha bič resting fejs![]()
što da te ne odbiju,i to donekle ima erotičnost neke vrsteŽene nisu ni svesne koliko su ta njihova odbijanja pogubna za krhko muško samopouzdanje. Pa kad se još tokom godina akumulira takvih trauma![]()
А телеграм?E zamisli nemam. Ni Instagram ni tik tok![]()
TelegramА телеграм?![]()
Hm.pa ja sam imala..da ne bi mogao bilo ko da uđe. Mislim moguće da je to bila samo neka četvorocifrena kombinacija tipa kao kad telefon otključavaš.Nema lozinke kod Telegrama. Zekiš ti nas malo?![]()
Telegram je vezan za broj telefona, kao Viber i WhatsApp, ne traži da postaviš lozinku. Ali ko zna šta si ti petljala s timHm.pa ja sam imala..da ne bi mogao bilo ko da uđe. Mislim moguće da je to bila samo neka četvorocifrena kombinacija tipa kao kad telefon otključavaš.![]()
Pa eto može da se postavi da bi bio zaštićen.Telegram je vezan za broj telefona, kao Viber i WhatsApp, ne traži da postaviš lozinku. Ali ko zna šta si ti petljala s tim![]()
lezi starac od 80 godina na samrtnickoj postelji, oprasta se od familije i trazi da mu dovedu njegovu prvu ljubav koju je pre 60 godina mnogo voleo ali joj to nikada nije rekao. Baka prilazi postelji , ..........a starac kaze "zelim ti reci, da sam te oduvek voleo" a ona mu rece "i ja sam tebe volela ceo svoj zivot".Zdravo svima,
Pitam se zašto je muškarcima teško da učine prvi korak ka upoznavanju kad i oni sami to žele..
Ponekad bi jedan prost pozdrav bio dovoljan pa da se vidi hoće li se priča nastaviti.
Kako da vas ohrabrimo![]()
Iz mog iskustva radi se o nedostatku poverenja i losim iskustvima.Zdravo svima,
Pitam se zašto je muškarcima teško da učine prvi korak ka upoznavanju kad i oni sami to žele..
Ponekad bi jedan prost pozdrav bio dovoljan pa da se vidi hoće li se priča nastaviti.
Zato sto...Pitam se zašto je muškarcima teško da učine prvi korak ka upoznavanju kad i oni sami to žele..
...zele da vas je8u, a ne da vam budu prijatelji." Momci nizi od 195 su samo prijatelji "
- vecina devojaka
Slazem se bro. Zato sam ja narucio lutkicu Barbi na aliju i s njom se lepo igram.Iz mog iskustva radi se o nedostatku poverenja i losim iskustvima.
Ja sam nazalost imao dosta losih iskustava s ljudima uopste pa i sa zenama.
Nikada nisam imao lose namere ali eto lose stvari su se ipaka desavale.
Bez uvrede zenama ovde ali zakon je na strani zene. Ona moze da te optuzi da si je silovao ili bilo sta drugo radio i oni ce BEZ DOKAZA poverovati njoj.
Nece to svi uraditi ali ima sotona koji vole da gledaju druge kako pate ili da im prave problem samo zato sto njihov zivot nije dobar pa moraju i jos nekoga da povuku sa sobom.
I onda sad, kako prici nekome i iskreno se zbliziti kada ti mozak radi 300 na sat i moras da razlimsljas konstantno da li ti ta osoba zeli nesto lose.
Iskreno nevolim te igre u muvanju. Femkanje, Prckanje, Glume.. ne umem da citam misli. Ako mi se neko dopadne, to cu im reci, ali cesto to zvuci previse brzo za njih i onda odustanu zato sto nije bilo neke igre ili muvanja.
Nema više nade. Uz ovoliko novih zakona o uznemiravanju, mobingu, ja i u pekari persiram devojkamaZdravo svima,