Prvi korak

Zdravo svima,
Pitam se zašto je muškarcima teško da učine prvi korak ka upoznavanju kad i oni sami to žele..
Ponekad bi jedan prost pozdrav bio dovoljan pa da se vidi hoće li se priča nastaviti.
Kako da vas ohrabrimo ☺️
zato što je sa emancipacijom žena nastala i tortura i ocrnjivanje muškaraca da su ovakvi ili onakvi ako prilaze ženama. Opametili smo se, nećemo da nam udaraju etikete kojekakvi ;)

Zdravo svima,
Pitam se zašto je muškarcima teško da učine prvi korak ka upoznavanju kad i oni sami to žele..
Ponekad bi jedan prost pozdrav bio dovoljan pa da se vidi hoće li se priča nastaviti.
Kako da vas ohrabrimo ☺️
A da li ti želiš da ti se obrati svaki muškarac pored kojeg prođeš, ili neki određeni? Malo je glupavo pričati uopšteno o tom prilaženju, pošto verovatno želiš da se neki određeni ohrabri da ti priđe, a ne bilo koji muškarac na ulici.

jim carrey agree GIF

Zdravo svima,
Kako da vas ohrabrimo ☺️

Nema nam pomoci jer
tesne farmerke (zuljaju yaya)
tesne cipele (zuljaju stopala)
tesni vidici ( zuljaju mozak)

tako da sori vise srece u novom milenijumi=u kad muskarci opet budu plodni
a ne pomodarni ...

Sali se cika krompir... lako je ohrabriti decka da ti pridje

JEDAN OSMEH i pogled u oci ... ako tada ne pridje, ni ne treba ti, kad ne razume male signale tako ocigledne.

samo ljubav samo :heart:

Nema nam pomoci jer
tesne farmerke (zuljaju yaya)
tesne cipele (zuljaju stopala)
tesni vidici ( zuljaju mozak)

tako da sori vise srece u novom milenijumi=u kad muskarci opet budu plodni
a ne pomodarni ...

Sali se cika krompir... lako je ohrabriti decka da ti pridje

JEDAN OSMEH i pogled u oci ... ako tada ne pridje, ni ne treba ti, kad ne razume male signale tako ocigledne.

samo ljubav samo :heart:
Ja mislim da ljudi slabo obracaju paznju na svoj govor tela.
Njoj je u glavi da ga upija pogledom i baca zavodilacki osmeh, a u realnosti joj je izraz lica ko da je progutala zhabu.
Mozda neki savet, vezbati pred ogledalom
Stanes i zamislis da si videla nekog muskarca koji te magnetise pojavom i celu atmosferu. Ljude okolo, kafic, park, sta vec i onda zamislis da su vam se pogledi susreli. I onda vezba da brzo presalta sa "bich resting fejs" na "nasmejana, neopterecujuca, nonsalantna, uzbudljiva zabavna devojka"

Ne. Nego je prilazak stvar socio uslovljenosti i vestine a ne spontanosti. To bi isto bilo kao kada bi rekla ja sam gola tako cu i u javnost da se svidim nekom decku koji se meni svidja go.

od stotinu načina koja bih mogla da smislim kako da nekome pošaljem vajb da želim da mi pridje,
ne bih upotrebila nijedno uputstvo sa krstarice.

ovde su svi saveti izveštačeni i pozerski.
ne bi prošli ni kod diletanta.

To je ono gde se mnoge devojke zbunjuju i zeznu. Ocekuju da on odradi 100 posto posla a one da budu u tom nekom "prirodnom - takva sam kakva sam" stanju u socio okruzenju. Nece..

Back