Prvi korak

Da li volim? Pa ne mogu da kažem da mi momci baš prilaze, ali bez obzira u kakvom sam stanju, raspoloženju, društvu... moja reakcija je uvek ista - trudim se da budem ljubazna. Osoba koja mi se obratila ne može da zna koje mene more muče i kako se osećam i shodno tome moja reakcija treba da bude srazmerna načinu na koji mi je neko prišao.
Da ne palamudim mnogo, a krenula sam - ako je neko ljubazan i ja sam ljubazna, ako je neko drzak, i ja sam.
 
Ok, to je fer.
Hau ever. Ovde se radi i pocetnoj energiji. A sve je energija, pogotovu u socio okruzenju.
I lepo si rekla da on ne moze da cita tvoje unutrasnje stanje osim kroz naznake tvog govora tela. I tu je poenta. A plus na sve to, uzeci u obzir na pr da niko ne treba ni da izgleda kao veseli klovn, s druge, gotovo svaki momak je svestan takodje energije i toga da on najvise privlaci svojom. Dakle odeca, obuca, fit il nije, je mnogo manji faktor od energije kojom zraci. I isto tako su mu pre bacale prethodnice te nedefinisane signale i jednostavno je naucio da ne zeli da mu neko spusta njegovu energiju.
 
Naravno, ko ne bi. Ja ti poklonim osmeh, a ti mi prevrćeš očima! Ja menjam red u Maksiju zbog takvih kasirki, a kamoli kod "uleta".
E a pazi ovo. I kasirki da opravdas, jer ona tu radi. Poslovni je odnos i stvar nekakvog razumevanja. Ja tu volim da se trudim da budem plemenit: ko zna kakav dan je imala/o, koliko tezak. jbga...
Ali ovo je druga stvar. Ako nisi raspolozena/an, nije vreme za upoznavanje. Tako se i sam vodim sobom. Ako sam u nekoj krizi, ili posvecujem paznju nekom prijatelju, pa smo izasli na pice, da ga saslusam, podrzim, nema upoznavanja. Ne inteesuju me zapravo zene. I kod loseg raspolozenja i da zveram okolo u nadi da ce se naci neka devojka koja ce me osetiti i podici energiju? Nece.
No u glavnom, razumeli smo se.
 
Evo, forumašice vežbajte govor tela i slanje signala muškarcima da vam priđu

playing-with-hair.gif


:mrgreen:
 
To je inace sve krenulo sa glupim medijima da se muskarci zapravo primaju na hladne manekenke sa hladnim izrazom lica kao da su prosle lobotomiju. Zna ono kao izazov. Pravi muskarac voli prave izazove. Da ona ima izraz lica kao da joj se golub posrao na glavu, a on ce da pridje i da je ubedi da je to zapravo sreca.
 
Nemamo kad činiti te prve korake, zauzeti radom na sebi i traženjem boljeg posla, kako bih dobili tu once in a lifetime priliku da po dvestapedeseti put pričamo iste priče sa nepoznatim ženama koje traže nešto nemaju pojma šta...
 
A da li ti želiš da ti se obrati svaki muškarac pored kojeg prođeš, ili neki određeni? Malo je glupavo pričati uopšteno o tom prilaženju, pošto verovatno želiš da se neki određeni ohrabri da ti priđe, a ne bilo koji muškarac na ulici

jesi pitala nas ostale žene želimo li da ih ohrabrujemo
Pa. Smatram da je nama bar lakše da ih odbijemo..
Zar ne, koja žena još ne bi volela da muško bude muško i ne plaši se prići..
Slažeš li se?
 
Ja mislim da ljudi slabo obracaju paznju na svoj govor tela.
Njoj je u glavi da ga upija pogledom i baca zavodilacki osmeh, a u realnosti joj je izraz lica ko da je progutala zhabu.
Mozda neki savet, vezbati pred ogledalom
Stanes i zamislis da si videla nekog muskarca koji te magnetise pojavom i celu atmosferu. Ljude okolo, kafic, park, sta vec i onda zamislis da su vam se pogledi susreli. I onda vezba da brzo presalta sa "bich resting fejs" na "nasmejana, neopterecujuca, nonsalantna, uzbudljiva zabavna devojka"
Dobar odgovor. Haha bič resting fejs😄
 

Back
Top