Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mnogima je i prvi kiss, i prvo sexualno izkustvo ostalo u losem secanju bas zato sto kada taj trenutak dodje, PREVISE RAZMISLJAJU o tome... Jednostavno... prepustis se i uzivas... :wink:

Moj prvi poljubac- 8 razred, ona mladja godinu dana, ali je bila aj da kazem iskusna(koliko neko moze biti iskusan u 7 razredu) u ljubljenju u odnosu na mene, i bilo je super! Mozda drugacije nego sto sam ocekivao ali svejedno jedno sasvim prijatno novo iskustvo...

holly cow:
Pa znate sta?Ja sam sa tom doticnom osobom raskunula upravo zbog toga sto nije znao da se ljubi.Zgadio mi se se zbog toga.Fu*k!Upropastio mi je first kiss! :evil: Da,da jos se secam,bilo je to kao da se sa kucetom ljubim. :? Ljigavo,ljigavo i....ljigavo!Naravno mislila sam da se i svi ostali tako ljube,ali hvala Bogu,pogresila sam. :P
Jedan me je uverio u suprotno...rrrrrrr! :twisted:
O aman dete shta si ochekivala?? Ne verujem da si ga zbog toga shutnula...
6.gif

Imao sam 14 godina (sada imam 17).
Smuvao sam se sa najboljom devojkom u skoli, ali me je sutra otkacila. To mi je bila jedina devojka koju sam u zivotu imao. :roll:
Blago vama....Ja nikad necu imati devojku.
I stvarno ne razumem zasto neke ljude mrzi da se svako vece vidjaju sa devojkom.

Soldier:
Imao sam 14 godina (sada imam 17).
Smuvao sam se sa najboljom devojkom u skoli, ali me je sutra otkacila. To mi je bila jedina devojka koju sam u zivotu imao. :roll:
Blago vama....Ja nikad necu imati devojku.
I stvarno ne razumem zasto neke ljude mrzi da se svako vece vidjaju sa devojkom.

ni ja to ne razumem.. neke moje drugarice stalno beze od decka.. meni to nikako ne ide u glavu..

winnetou:
Soldier:
...

ni ja to ne razumem.. neke moje drugarice stalno beze od decka.. meni to nikako ne ide u glavu..

Da vam ja kazem?
Zato sto gomile i gomile ljudi ulaze i traze vezu da bi eto samo mogli da kazu da je imaju. Narocito u tom uzrastu, a bogami i kasnije. Kao nisam frajer (jebach) ili nisam riba (naj u celoj skoli - ona koju bi svi rado) ako nemam devojku/decka (koju/koga btw. varam cim se ukaze prilika). Do jaja i onda takva "veza" cas posla postaje ne mila obaveza. Jer jelte ne mozes pozirati u kaficu sa nekim s'kim ti je dosadno do bola da vodish konverzaciju i sl. Veza koja jedino funkcionishe onda kad treba istresti taj sexualni naboj - vatachina, za one malo mladje i jebachina, za one malo starije.
Nazalost iako se takve veze svode na tu prostu "matematiku", svi ipak vrlo ljubomorno cuvaju svoje "partnere" i glume ludilo, kao volimo se u bozju, pa me strasno pogodi prevara... ma daaaj, pali...
Ko mi ne veruje nek pita neke starije i dugotrajne parove kako oni zive ZAJEDNO!

@the_ona
Slucajno :? :?: :lol:

Lupetalo, mudro zborish... 8) To je jako pochelo da me nervira, poshto je takva situacija u mojoj shkoli. Mene zabole ali su neki drugovi koji su mi jako dragi "upleteni" u to. Samo im je vatachina i yebanje na pameti. :roll: Ma katastrofa... Bar imam drushtvo koje po tom pitanju nije iskompleksirano...

UrosWasHere:
Auuuu bre Lupatoru i Tina pa nije sve tako crno!
Ja makar jos uvek verujem u ljubav i zdravu vezu, vezu zbog mene i zbog nje a ne zbog okoline i drustva...
Makar su moje veze bile takve...

mani ih se. naravno da im je sve crno.
ja to zovem post-svadbeni sindrom :D

@Uros
Pa takva veza koju opisujes sigurno ne traje danas do sutra, petak do ponedeljka, sedmodnevni aranzman i sl. price kratkog metra!
Btw. mnogo si me ozbiljno shvatio, ipak sam ja to malo karikirao, ali u sushtini osnova vazi i dalje.

@Tina
Cmok! :D Vidish da se ipak slazemo u nekim (bitnim) stvarima, nije ovaj nash Keeper blesav :P

slozhicju se sa Tinar i Kad_LupimLupim shto se tih ~nabedjenih veza tiche...
shto opet ne mora da znachi da (zdrave ... zar je potrebno naglasiti da su takve, kad se vecj tako zovu :p) veze ne postoje.
~izuzetak potvrdjuje pravilo~ (;
hocju recji, vecjina je takva kakva je... (8

Master_Chief:
Moon Child:
Tinar:
Nemoj tako Moonice. Kad se i ti budesh zenila, moracesh da se shlihtash... :( Nije lako, nama, udatim zenama...
e, zato ja necu da se udam... ja sam hajduchica 8)
:) ,,I uzeše dvadest klinaca,

Udaraju pod noktove Radu;

I tu Rade tvrda srca bio,

Ni se miče, ni dušicom diše.''
Ah! stara dobra narodna knjizevnost... koju treba malo pogledati za prijemni :roll: :cry:

Back