DJ_MaRe
Iskusan
- Poruka
- 5.456
Mnogima je i prvi kiss, i prvo sexualno izkustvo ostalo u losem secanju bas zato sto kada taj trenutak dodje, PREVISE RAZMISLJAJU o tome... Jednostavno... prepustis se i uzivas... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O aman dete shta si ochekivala?? Ne verujem da si ga zbog toga shutnula...holly cow:Pa znate sta?Ja sam sa tom doticnom osobom raskunula upravo zbog toga sto nije znao da se ljubi.Zgadio mi se se zbog toga.Fu*k!Upropastio mi je first kiss!Da,da jos se secam,bilo je to kao da se sa kucetom ljubim. :? Ljigavo,ljigavo i....ljigavo!Naravno mislila sam da se i svi ostali tako ljube,ali hvala Bogu,pogresila sam.
![]()
Jedan me je uverio u suprotno...rrrrrrr!![]()
Soldier:Imao sam 14 godina (sada imam 17).
Smuvao sam se sa najboljom devojkom u skoli, ali me je sutra otkacila. To mi je bila jedina devojka koju sam u zivotu imao.
Blago vama....Ja nikad necu imati devojku.
I stvarno ne razumem zasto neke ljude mrzi da se svako vece vidjaju sa devojkom.
winnetou:Soldier:...
I stvarno ne razumem zasto neke ljude mrzi da se svako vece vidjaju sa devojkom.
ni ja to ne razumem.. neke moje drugarice stalno beze od decka.. meni to nikako ne ide u glavu..
UrosWasHere:Auuuu bre Lupatoru i Tina pa nije sve tako crno!
Ja makar jos uvek verujem u ljubav i zdravu vezu, vezu zbog mene i zbog nje a ne zbog okoline i drustva...
Makar su moje veze bile takve...
Pa nije bez razloga Keeper nash mudri poglavica...Kad_LupimLupim:Cmok!Vidish da se ipak slazemo u nekim (bitnim) stvarima, nije ovaj nash Keeper blesav
![]()
tja....Tinar:Pa nije bez razloga Keeper nash mudri poglavica...Kad_LupimLupim:Cmok!Vidish da se ipak slazemo u nekim (bitnim) stvarima, nije ovaj nash Keeper blesav
. Zna on najbolje...![]()
Ma vidish bre da se ja tu malo shlihtam poglavici. Ko zna, mozda dobijem i neke povlastice...Moon Child:tja....Tinar:Pa nije bez razloga Keeper nash mudri poglavica...Kad_LupimLupim:Cmok!Vidish da se ipak slazemo u nekim (bitnim) stvarima, nije ovaj nash Keeper blesav
![]()
![]()
vidi malog anarhistuMoon Child:tja....Tinar:Pa nije bez razloga Keeper nash mudri poglavica...Kad_LupimLupim:Cmok!Vidish da se ipak slazemo u nekim (bitnim) stvarima, nije ovaj nash Keeper blesav
![]()
![]()
izdajiceTinar:Ma vidish bre da se ja tu malo shlihtam poglavici. Ko zna, mozda dobijem i neke povlastice...Moon Child:tja....Tinar:Pa nije bez razloga Keeper nash mudri poglavica...Kad_LupimLupim:Cmok!Vidish da se ipak slazemo u nekim (bitnim) stvarima, nije ovaj nash Keeper blesav
![]()
![]()
![]()
8)bleach:vidi malog anarhistuPp
(8
Tinar:Pa nije bez razloga Keeper nash mudri poglavica...Kad_LupimLupim:Cmok!Vidish da se ipak slazemo u nekim (bitnim) stvarima, nije ovaj nash Keeper blesav
e, zato ja necu da se udam... ja sam hajduchica 8)Tinar:Nemoj tako Moonice. Kad se i ti budesh zenila, moracesh da se shlihtash...Nije lako, nama, udatim zenama...
Moon Child:e, zato ja necu da se udam... ja sam hajduchica 8)Tinar:Nemoj tako Moonice. Kad se i ti budesh zenila, moracesh da se shlihtash...Nije lako, nama, udatim zenama...
Ah! stara dobra narodna knjizevnost... koju treba malo pogledati za prijemniMaster_Chief:Moon Child:e, zato ja necu da se udam... ja sam hajduchica 8)Tinar:Nemoj tako Moonice. Kad se i ti budesh zenila, moracesh da se shlihtash...Nije lako, nama, udatim zenama...
,,I uzeše dvadest klinaca,
Udaraju pod noktove Radu;
I tu Rade tvrda srca bio,
Ni se miče, ni dušicom diše.''