Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ljudi vama ce verovatno biti smesno, ali ja se jos nikada nisam poljubila! imam punih 17 god.i josh ... znaci strasno! i meni je smesno i zalosno. verovatno ce i vecina vas pomisliti da sam neka gaborcina kada nisam do sada imala decka i sve to, ali bas naprotiv! Necu previse sebe sada da hvalim ali bavim se manekenstvom i tenisom... i nisam gabor nego se jednostavno bojim. cim neko krene da me poljubi ja okrenem glavu i .... posle vise ne pokusavaju ! ae ako neko ima neki dobar savet neka kaze.

Nije mi jasno!Dajem istinit primer!

Tada se ja i moja najdrugarica jos nismo poljubile i sve to,bojale smo se jednostavno...
A onda se meni desio taj first kiss,i sad kad se setim ,secam ga se sa osmehom,znaci bilo je to nesto najlepse tada,uzivala sam iako se pre toga nikada nisam poljubila onako pravo.
Posle par nedelja i moja drugarica je nasla decka,e sad ja sve onako nestrpljiva posle je pitam kako je bilo,a njen odgovor je bio ,,FUJ,JEDVA SAM CEKALA DA SE ZAVRSI,
Zasto?
Zato sto se na tog decka nije posebno palila,zelela je da bude neko drugi na njegovom mestu,a razliku od mene,ne znam da li je to bas tako,ali eto to je njeno iskustvo!!!

Back