Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.685
E al zasto se tema ne zove first kiss ili prvi poljubac

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj ja sam prvi put sa 14.5, skoro 15 godina, to je bilo 2 meseca pre mog rodja, i to sa drugaricom..... trebala sam da se vidim sa jednim deckom koji mi se mnogo svidjao, ali sam se plasila, sta ako se izblamiram, sta ako ovo sta ako ono...... i naterala drugaricu da me nauci da se ljubim..... bas zvucim retardirano, al sta cu.....
Pa što si se onda ljubio sa njom? To iz dosade ili je nešto drugo u pitanju?E sad tek provalih ovu temu i vidi kakva slucajnost ja sam se prvi put u zivotu poljubio sa nekom devojkom pre cirke 2h...![]()
Inace sa tom devojkom se nisam smuwao i necu (Ima decka).
Znači, nema ona dečka nego dečko ima nju.Nemam pojma pitaj nju ja sam samo izasao sa drustvom i ona me je odvela do... i tamo mi trazila da je poljubim i ja sta cu
E sad tek provalih ovu temu i vidi kakva slucajnost ja sam se prvi put u zivotu poljubio sa nekom devojkom pre cirke 2h...![]()
Inace sa tom devojkom se nisam smuwao i necu (Ima decka).
I za sve koji neznaju da se ljube ili ih je strah uvek je tu youtube,casa sa ledom ili kuglicom,ili najbolja drugarica![]()
kako ovo roze moze da pomogne??uzmes i juris led ,,i tako se ljubi????????eeeeeeeeeeeeeeeee![]()
kako ovo roze moze da pomogne??uzmes i juris led ,,i tako se ljubi????????eeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Neam pojma kako se to radi al znam da su tako ucili neki moji ortaci
ma nema sanse,pa nisu ti kofa ili casa sa ledom usta decka ili devojke sa jezikom,,,ovako juris led i izbalavis sve zivo da bi ga stigo,,xaxaxaa aojojojojojo![]()