Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ljudi aj meni neka neko objasni to loshe ljubljenje? MEni to nikako nije jasnoo *** da se secam loshih poljubaca to je ili polubudna je pa zaspi na pola, ili je nervozna pa ne zna ni sama shta oce inace shta? Ono to nikako nekapiram shta moze da bude losh poljubac?? Shta tu ima da se ne zna?
Maybe I was just lucky :D

Svidja mi se ovo sto si napisao...:-) Ako ti je poljubac los to znaci da se nisi nasla sa tim deckom...svako se ljubi na svoj nacin..sa nekim se uklopis sa nekim ne...ili ti se svidi ili ne...A te price ne zna da se ljubi i slicno su gluposti..:-)

Jao povraticu...

Prvi poljubac....jeeeeeeee...pod
a)kako uvek nanovo nikne ova tema?
pod b)kad sam zadnji put na nju odgovarala malo sam se bolje secala tog vrazijeg prvog poljupca :D
c)sta znam,ostao isti kao i kad sam ga prvi put opisivala-bio je na prepad,uopste nisam znala da je to to,samo sam nesto ko ce ga znati sta uradila s jezikom i caaap gotovo.Misli da se vise nikad necu ljubiti,ako je to ceo taj famozni dozivljaj o kome su svi pricali.. :lol:

Hm, disanje ne bi trebalo da bude problem, moguce je da si previse stegnut/a pa i "zaboravis" da dises... Nego, prvi poljubac mi se nije svidjao, mozda je i zato sto nisam bila sigurna u svoja osecanja prema toj osobi, tj. drugi poljubac mi je bolje prijao, mada meni to nije ni posebno nesto bas...

Davno, davno, u vrticu kad smo se jos igrali svadbe...Posle tih razvratnih dana, kada sam se malo bolje upoznala s feminizmom, momci su mi se ogadili do...hm...tamo negde 15 godine kada sam (citiram najbolju drugaricu) "Konacno opametila i ubola premiju"...tada sam se i prvi put poljubila sa deckom i s njim sam ostala naredne dve godine...

Back