Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
chekam autobus i dvoje pored mene se zhvalave.
i zhvalave.
i zhvalave.
i zhvalave.
(prolazi dvaesosmica)...
i zhvalave.
i zhvalave.
(prolazi josh jedna dvaesosmica)
i zhvalave.
(nailazi chetres)
ja ulazim
oni se i dalje zhvalave.
....
Prije nedelju dana cekam sa drugom jednog njegovog rodjaka da mu nesto da, vjetar duva , smrzavanja, mi se smrzli,skacemo u mjesto od zime, dvoje se ******e pored nas na jednu klupu punih sat vremena, odemo mi kod ovog drugovog rodjaka i vracemo se posle sat vremena oni i dalje tamo hahaha,njih ljubav grije z:mrgreen:z:mrgreen:

Ja u 11oj haha :). Secam se da je bio njegov rodjendan 10 februara i ovi ostali u drugoj sobi a ja sam fazon blejala u njegovoj sobi u mrakaci on sedeo pored mene, i kao cutali nesto ne znam, toliko sam se unervozila da to nije bilo normalno, nisam mogla rec da progovorim, i ja se okrenem ka njemu i on kao "oces?" i ja kao pa valjda :hahaha: i tu me poljub i kao "jel bilo strashno?" i mi izasli iz sobe crveni i ovi nas posle zajebavali :zstidljivko:

A kad se vi ariljci prvi put ljubite?? Na vencanju?????

Ne kontas. Ne treba to da radis zbog drustva. Navodim ti banalan primer, tvoji drugovi hoce da duvaju, i kao ajde i ti, i ti hoces, samo zbog njih, a znas da ti skodi.

Ne treba da nadjes devojku samo da bi se poljubio sa njom, i poljubis se, i kao super, aj' sad cao.

Nisam nesto mnogo starija od tebe, ali drugacije gledam na to.

Back