Zvrcaaa
Aktivan član
- Poruka
- 1.721
Igrali smo "fota"i to se desilo u njegovom krevetu....
....u 7.

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije nedelju dana cekam sa drugom jednog njegovog rodjaka da mu nesto da, vjetar duva , smrzavanja, mi se smrzli,skacemo u mjesto od zime, dvoje se ******e pored nas na jednu klupu punih sat vremena, odemo mi kod ovog drugovog rodjaka i vracemo se posle sat vremena oni i dalje tamo hahaha,njih ljubav grijechekam autobus i dvoje pored mene se zhvalave.
i zhvalave.
i zhvalave.
i zhvalave.
(prolazi dvaesosmica)...
i zhvalave.
i zhvalave.
(prolazi josh jedna dvaesosmica)
i zhvalave.
(nailazi chetres)
ja ulazim
oni se i dalje zhvalave.
....
E ja sam morao.....cisto da me drustvo ne zayebava!!!!!!!!!ma nema veze..meni je isto tako)ali nemas razloga za tugu..ili nesto slicno..ne treba da se poljubis sa nekim cisto da mozes reci da jesi,zar ne?
Pa kako bi bilo da trebas da krenes u sedmi razred,i da se jedini u ekipi nisi zvalio...??? Morao sam!!!!!!e kompleksashu jedan
Pa bilo mi neprijatno..a tad sam nasao "devojku" za 2 dana....i bio sa njom 3 dana....cisto da se zove da sam je imao.***,al si ti zreo!
kad svi skacu u bunar,skoci i ti!
Pa kako bi bilo da trebas da krenes u sedmi razred,i da se jedini u ekipi nisi zvalio...??? Morao sam!!!!!!
Ne lazem Majke mi!!!!!!osecam i da sad lazhe
da ga mi ne bismo zezali![]()
A kad se vi ariljci prvi put ljubite?? Na vencanju?????U 'ebo te...:hm:
Ljudi, 'ajde da se drogiramo![]()
Oujea.
Ja sam vec napisala u ovoj temi prvi kiss kad je bio, valjda...
Elem, ko sto neko vec rece, da ga ne trazim da ga citiram, svaki je kao prvi...oujea
E da znas da ima i takvih pacijenata,koji nisu ni sa 17.! Oni o ceo dan slusaju Harija i Tajchi!17 mi je godinaaa, jos se nisam ljubila
17 mi je godinaa, bas ih probala
Hahahah Tajchi i Hari Mata Hari
A kad se vi ariljci prvi put ljubite?? Na vencanju?????