Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.513
Zato sto je ocigledno smisao zivota u ljubavi porodici deci a ne pivu i izlascima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smisao života je da svako pronađe svoj smisaoZato sto je ocigledno smisao zivota u ljubavi porodici deci a ne pivu i izlascima
Jeste niko tebi ne kaze da treba sad da ga nadjes,ali ne ko vegani da bodes oci drugima ako su ga nasli da gresesmisao života je da svako pronađe svoj smisao
Zato što više nismo deca, već treba da se igramo sa decom. Dosta je više blesavljenja. Bar meni, a ko voli, nek izvoli, bre.Zašto pobogu
naravnoZato što više nismo deca, već treba da se igramo sa decom. Dosta je više blesavljenja. Bar meni, a ko voli, nek izvoli, bre.
Ne smejem se tebi lično već mladalačkim i skroz pogrešnim principima. Bila sam kod drugarice što se udala iz srednje škole, odličan đak i muvala me večito sa drugarima njenog muža. Šta će njoj komšinica i drugarica sa 4 ćerke od kojih jedna polazi u srednju školu? Ja BiH se sad lepo obesila od muke kad vidim šta sam sve vreme radila, ali nije kasno.ali svakako, ja barem tako mislim, udati se i roditi decu ne znači da treba da prestaneš da živiš
pod tim ne mislim da treba da visiš po splavovima i klubovima, nego da ne prestaneš da se družiš i zatvaraš isključivo u kuću
pa pre bih rekla da počinješ živeti ozbiljniji život jer imaš mnogo veće odgovornosti, a da li je smislen, to zavisi od osobe do osobe, svako ima neki svoj smisao, ciljeve, željeNe tad tek pocinjes da zivis smislen zivot,kako moze uopste da se poredi tinejdzersko proseravanje sa zivotom,to ne kazem za tebe nego se nimalo ne razlikuje od 15-20e godine izlazaka
kako misliš šta će joj drugarica sa 4 ćerke, ne razumemNe smejem se tebi lično već mladalačkim i skroz pogrešnim principima. Bila sam kod drugarice što se udala iz srednje škole, odličan đak i muvala me večito sa drugarima njenog muža. Šta će njoj komšinica i drugarica sa 4 ćerke od kojih jedna polazi u srednju školu? Ja BiH se sad lepo obesila od muke kad vidim šta sam sve vreme radila, ali nije kasno.
Znaci ti mislis da ih neces imati da ces doveka isto razmisljati kao sad,kako su te roditelji odgajili ako su kao ti razmisljalipa pre bih rekla da počinješ živeti ozbiljniji život jer imaš mnogo veće odgovornosti, a da li je smislen, to zavisi od osobe do osobe, svako ima neki svoj smisao, ciljeve, želje
Ćerke su joj najbolje drugarice, paze joj sina, kuvaju, peglaju, gledaju serije, ćaskaju o svemu... Ona nema vremena za druge ljude.kako misliš šta će joj drugarica sa 4 ćerke, ne razumem
ne znam kako si zaključio to na osnovu ovoga što sam rekla, valjda je činjenica da tada živiš ozbiljniji život jer si doneo na svet novi život za koji si ti odgovoranZnaci ti mislis da ih neces imati da ces doveka isto razmisljati kao sad,kako su te roditelji odgajili ako su kao ti razmisljali
ćerke su joj izgleda kućne pomoćniceĆerke su joj najbolje drugarice, paze joj sina, kuvaju, peglaju, gledaju serije, ćaskaju o svemu... Ona nema vremena za druge ljude.
Pa pocni da razmisljas jer moze biti kasno a za zajebanciju uvek ima vremena sam i s nekim, da nadjes nekog kao sto je tvoja drugarica je bingone znam kako si zaključio to na osnovu ovoga što sam rekla, valjda je činjenica da tada živiš ozbiljniji život jer si doneo na svet novi život za koji si ti odgovoran
ja ne znam da li ću ih imati jer trenutno ni ne razmišljam o tome
Ti izgleda zivis u hotelu cale i keva poslugaćerke su joj izgleda kućne pomoćnice
zašto, tek mi je 20, zašto bih razmišljala o braku i deci, nisam ni fakultet završilaPa pocni da razmisljas jer moze biti kasno a za zajebanciju uvek ima vremena sam i s nekim, da nadjes nekog kao sto je tvoja drugarica je bingo
Razmisljati i uraditi nije istozašto, tek mi je 20, zašto bih razmišljala o braku i deci, nisam ni fakultet završila
živim sama, dok sam živela s mojima mama me jedino terala da perem sudove i sredim svoju sobu, uvek je govorila da nema potrebe da kuvam jer ima vremena za toTi izgleda zivis u hotelu cale i keva posluga
Znaci jedes napolju brza hrana nista ne kuvas mislis to je robijaživim sama, dok sam živela s mojima mama me jedino terala da perem sudove i sredim svoju sobu, uvek je govorila da nema potrebe da kuvam jer ima vremena za to
jel to bitno?Znaci jedes napolju brza hrana nista ne kuvas mislis to je robija
Ne, bogme, sve sa ljubavlju rade i u dogovoru.ćerke su joj izgleda kućne pomoćnice
Tebi treba da bude bitno da si sposobna i samostalna,to je majka trebala da te nauci jer vremena nema kao sto kaze,neke stvari se uce mnogo ranijejel to bitno?
jel tebi stvarno bitna sad činjenica šta ja jedem![]()
o tome šta je mene majka trebala da nauči i o mojoj majci nećeš ti govoriti, neradnik koji prvi nema decu i porodicuTebi treba da bude bitno da si sposobna i samostalna,to je majka trebala da te nauci jer vremena nema kao sto kaze,neke stvari se uce mnogo ranije