Kulkiver
Ističe se
- Poruka
- 2.117
Na vašem frontu nije bilo problema dok nisu došli Francuzi.
pomogli francuzi s onim granatama al zato smo mi sve odradili po srbiji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na vašem frontu nije bilo problema dok nisu došli Francuzi.

Ne znam tačno na šta misliš, jedino znam da su u I svetskom ratu Hrvati imali toliko malene gubitke da je to bilo naprosto smešno. Bilo je naravno mnogo mrtvih ali u odnosu na pravu masovnu klaonicu kroz koju su prošli gotovo svi učesnici I svetskog rata, zbilja u simboličnom broju. .sto znaci da nisu pobegli (kao vasi po milion puta) jer su se kasnije vratili i jos bolje ocistili od austrijanaca, svabzena i papuanaca (mnogi od njih nabise komplekse i kasnije postadose ustase)![]()
Ne znam tačno na šta misliš, jedino znam da su u I svetskom ratu Hrvati imali toliko malene gubitke da je to bilo naprosto smešno. Bilo je naravno mnogo mrtvih ali u odnosu na pravu masovnu klaonicu kroz koju su prošli gotovo svi učesnici I svetskog rata, zbilja u simboličnom broju. .
Nije bilo potrebe bilo šta odrađivati, dočekale su vas vaše žene i deca živi i zdravi.pomogli francuzi s onim granatama al zato smo mi sve odradili po srbiji![]()
Ne znam tačno na šta misliš, jedino znam da su u I svetskom ratu Hrvati imali toliko malene gubitke da je to bilo naprosto smešno. Bilo je naravno mnogo mrtvih ali u odnosu na pravu masovnu klaonicu kroz koju su prošli gotovo svi učesnici I svetskog rata, zbilja u simboličnom broju. .

Nije bilo potrebe bilo šta odrađivati, dočekale su vas vaše žene i deca živi i zdravi.
decace, onolike dalmatinske brigade i na kraju cela vrazja divizija je svedena na stotinak coveka...
i ko zna sta sve
Ko je bio pametan, jeste.zar su vasi toliko begali?![]()
Zavisi na koji ti misliš![]()
Ko je bio pametan, jeste.
uzeleo si ga se?![]()
Trenutno ne, ali tvoja izjava na koju sam reagovao je jednako logična kao i moje traženje bureka na krstarici..
Trenutno ne, ali tvoja izjava na koju sam reagovao je jednako logična kao i moje traženje bureka na krstarici..
Kod Brckog, ili ima jos neki?
Beograd-Banjaluka via Modriča....dobro, nemamo ga formalno al smo dobri s onima koji ga imajuNaravno da mislimo na istiBeograd-Banjaluka via Modriča....dobro, nemamo ga formalno al smo dobri s onima koji ga imaju
To je kondominij, Federacija polaze na njega potpuno isto pravo kao i RS.

Iako debelo u off-u ali ajd, dakle iskoristićemo taj kondom(inij) i stići do drugog u Piranskom zalivu kako bi pružili podršku mirovnoj misiji UN-a u toj kriznoj hrvatsko-slovenačkoj oblasti, uf...![]()
Vezacemo vase mirovnjake za bandere i mostove. 
Ma moze komotno, samo naprijed...Vezacemo vase mirovnjake za bandere i mostove.
![]()

Danas je ovde apstraktna umetnost u trendu..

E nećete vala, jer ćemo mi vama zavrnuti onu pomoćnu isporuku gasa zimi...pa ne može Bosna bez Srbije sve i da hoće![]()

Nema sanse Lukoil sljaka. Sad je XXI vek.Dobicete sankcije pa cete benzin opet prodavati na flase.![]()

Zašto?
Zar smo mi u ratu sa Hrvatskom?
I da, da je Srbija "neka država" ko što nije, ne bi ni jedan strani vojnik marširao Kosovom.
Ali nikad ne reci nikad, who knows, možda će i naši vojnici jednog dana ići u mirovnu misiju na granicu Slovenije i Hrvatske, sve je moguće...
Budi sigurna da cemo vam napraviti koridu od koridora samo cekamo pa nije vise 92 ovoga puta bit ce dosta drugacije..pa onda pravac Srbija sve do KIM-a cemo da vas tjeramo.
Vozdra

Opet si gledao Ramba jel da?
Ili si doruckovao kriske hleba namazane oho lepkom?