Prvi hrvatski kontingent u Kforu

sto znaci da nisu pobegli (kao vasi po milion puta) jer su se kasnije vratili i jos bolje ocistili od austrijanaca, svabzena i papuanaca (mnogi od njih nabise komplekse i kasnije postadose ustase):D
Ne znam tačno na šta misliš, jedino znam da su u I svetskom ratu Hrvati imali toliko malene gubitke da je to bilo naprosto smešno. Bilo je naravno mnogo mrtvih ali u odnosu na pravu masovnu klaonicu kroz koju su prošli gotovo svi učesnici I svetskog rata, zbilja u simboličnom broju. .

Ne znam tačno na šta misliš, jedino znam da su u I svetskom ratu Hrvati imali toliko malene gubitke da je to bilo naprosto smešno. Bilo je naravno mnogo mrtvih ali u odnosu na pravu masovnu klaonicu kroz koju su prošli gotovo svi učesnici I svetskog rata, zbilja u simboličnom broju. .

decace, onolike dalmatinske brigade i na kraju cela vrazja divizija je svedena na stotinak coveka...
i ko zna sta sve

Zašto?
Zar smo mi u ratu sa Hrvatskom?
I da, da je Srbija "neka država" ko što nije, ne bi ni jedan strani vojnik marširao Kosovom.
Ali nikad ne reci nikad, who knows, možda će i naši vojnici jednog dana ići u mirovnu misiju na granicu Slovenije i Hrvatske, sve je moguće...

Стани...мало...ти се позиваш на демократију!
Овако по УСТАВУ СРБИЈЕ....ни једна страна војска..нема право да буде на територији Србије...ако Србија то не дозволи...

хрватска је послала своју војску, без пристнка Србије...значи..хрватска је објавила рат Србији...

Само што су наши политичари амебе...па немају кахоне да регаују!

Back