Prvi hrvatski auto do kraja godine?

..ako i bude po dobrom starom obicaju ima "lola" da proda patent..i zivi od kamata..

Ja gospodina Majetića znam osobno i mogu ti garantirati da neće prodati patent.
A otkud kome podatak da je on Srbin iz Knina, samo Bog zna.
Čovjek purger generacijama!

Do sad se firma Doking bavila deminiranje i velike uspjehe su postigli u razvoju i proizvodnji strojeva za deminiranje na daljinsko upravljanje.
Imao sam priliku vidjeti ih na djelu i svaka im čast.

Cijena od 10.000 eura i nije prevelika, ako će prateća infrastruktura biti razvijena. Servisi za taj auto u svakoj županiji i tako to.
A sviđa mi se i autonomija od 240 km. Sasvim dovoljno za dnevne potrebe!
:ok::ok:

Svi zainteresirani moggu se s pitanjima obratiti i "rvatima" koji nakon niškog aerodroma razminiravaju trenutno u piroćanskoj oblasti.
Naime, dotični ionako rade za gore navedeno "preduzeće" .

p.s.
prosim lepo da ne počnete sa braćom rusima i razminiravanjem, jer rusi sam uzimaju novac, nest malko daju rvatskim minomlatima i posel klapa

Sta ce vama autoindustrija, prvo treba puteve da napravite... Polako, jedno po jedno...

Нисам мислио да се јавим по овој глупој теми али ме Ујко својим ораторским способностима натера на то.
Па магаре једно, није ми јасни чиме се ти поносиш?
У Србији се та возила производе већ 4 године.
Користимо их на разним излетиштима.
Пробаћу да убацим слику са једног сајта.

Prilozi

• W1.jpg
    W1.jpg
    49,8 KB · Pregleda: 4
Poslednja izmena:
Нисам мислио да се јавим по овој глупој теми али ме Ујко својим ораторским способностима натера на то.
Па магаре једно, није ми јасни чиме се ти поносиш?
У србији се та возила производе већ 4 године.
Користимо их на разним излетиштима.
Пробаћу да убацим слику са једног сајта.

Ma pazi ga sto se naljutio na obicnu zezanciju :lol: buci, buci, ko je nama dir'o...

Ovdje je rijec o pravom vozilu a ne o izletnickom i elektromobilu za golf terene. Autonomija 250 km, max. brzina 120 km/h, sigurnosni standardi, itd.

Zato te molim da ne pises ozbiljne postove jer se tad evidentno najvise provaljujes. :lol:

Ja gospodina Majetića znam osobno i mogu ti garantirati da neće prodati patent.
A otkud kome podatak da je on Srbin iz Knina, samo Bog zna.
Čovjek purger generacijama!

Do sad se firma Doking bavila deminiranje i velike uspjehe su postigli u razvoju i proizvodnji strojeva za deminiranje na daljinsko upravljanje.
Imao sam priliku vidjeti ih na djelu i svaka im čast.

Cijena od 10.000 eura i nije prevelika, ako će prateća infrastruktura biti razvijena. Servisi za taj auto u svakoj županiji i tako to.
A sviđa mi se i autonomija od 240 km. Sasvim dovoljno za dnevne potrebe!
:ok::ok:

Al' ce ovaj auto da se prodaje po Bagdadu,ima da bude omiljen medju Arapima:mrgreen::hahaha::hahaha:

Back