- Poruka
- 20.250
Jedini koji svojataju Teslu ste vi...shto je uzasno licemerno.Shto se prognali tokliko Krajishnika, ako vam je kao stalo do josh jednog Krajishnika Tesle?
aj..razmisli sta si napisao..gdje je rodjen...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedini koji svojataju Teslu ste vi...shto je uzasno licemerno.Shto se prognali tokliko Krajishnika, ako vam je kao stalo do josh jednog Krajishnika Tesle?

Ee mozete da pricate sta hocete za razliku od Srbije koja zatvara i prodaje svoju autoindustriju Krvati je polako gradeeeee...
aj..razmisli sta si napisao..gdje je rodjen...![]()

Automobil na uljanu repicu i upotrijebljeno ulje iz friteza, san svakog srpskog trudbenika.
Da se bre vise ne zayebavamo sa benzinom na flasu u slucaju nekih novih sankcija.

..jok bre..Nigerijac..pravoslavac..crnac..auuuuuuuuuuuuu..bre kombinacije...Mogu ja biti rodjen u Nigeriji, al sam opet Srbin, kao shto je i Tesla.![]()

auto je lep, ako bude imao dobre baterije da moze puno da predje puno sa punjenjem bice nesto od nejga...

Ee mozete da pricate sta hocete za razliku od Srbije koja zatvara i prodaje svoju autoindustriju Rvati je polako gradeeeee...
....Svaka čast, pozdrav za inovativnost ali kako stvari stoje, uvek distributeri nafte zagorčaju svaki pokušaj stvaranja elektromobila![]()
.....ispade da si na kraju gedžo...
![]()

..ako i bude po dobrom starom obicaju ima "lola" da proda patent..i zivi od kamata..

Sta ce vama autoindustrija, prvo treba puteve da napravite... Polako, jedno po jedno...
Da, da... jednog dana ce se Srbi nama hvaliti "eee, komsija, moj Punto trosi 6-7 tura pomfrita na 100 km! "![]()
Ili pak "ja sa djedove njive sipam i u svoje i u ocevo auto a da i ne osjetim..."![]()

Нисам мислио да се јавим по овој глупој теми али ме Ујко својим ораторским способностима натера на то.
Па магаре једно, није ми јасни чиме се ти поносиш?
У србији се та возила производе већ 4 године.
Користимо их на разним излетиштима.
Пробаћу да убацим слику са једног сајта.
buci, buci, ko je nama dir'o... 
Ja gospodina Majetića znam osobno i mogu ti garantirati da neće prodati patent.
A otkud kome podatak da je on Srbin iz Knina, samo Bog zna.
Čovjek purger generacijama!
Do sad se firma Doking bavila deminiranje i velike uspjehe su postigli u razvoju i proizvodnji strojeva za deminiranje na daljinsko upravljanje.
Imao sam priliku vidjeti ih na djelu i svaka im čast.
Cijena od 10.000 eura i nije prevelika, ako će prateća infrastruktura biti razvijena. Servisi za taj auto u svakoj županiji i tako to.
A sviđa mi se i autonomija od 240 km. Sasvim dovoljno za dnevne potrebe!
![]()

Al' ce ovaj auto da se prodaje po Bagdadu,ima da bude omiljen medju Arapima![]()
Da nije njiva, vocnjaka i povrtnjaka, ne bi imao shta da jedesh gradski seljo....mozda beton ili malter?![]()