Prvi dejt i glupa pitanja :D

neki muškarci se osećaju manje muško ako žena zaradjuje više od njih,
treba ih razumeti, to je stvarno problem obzirom da misle da su oni ti koji
treba da obezbede finansijski, imaju bar taj nagon za tim...
a imaš i muške sponzoruše :mrgreen:

То су бре затуцани, неискусни :cool:, балканоиди:) Скоро сам чуо опасно добру причу везано за једну "мушку спонзорушу", ал не смем да је испричам, ко зна ко се све овде може препознати - ал тај је захебо, све предрасуде које имамо о девојчицама спонзорушама!:)

То су бре затуцани, неискусни :cool:, балканоиди:) Скоро сам чуо опасно добру причу везано за једну "мушку спонзорушу", ал не смем да је испричам, ко зна ко се све овде може препознати - ал тај је захебо, све предрасуде које имамо о девојчицама спонзорушама!:)

ali dobro, ipak su to naši balkanoidi :lol:

Priča mi drugarica, izašla s tipom prvi put, posle nekog višemesečnog online muvanja, nebitno, i on je pita - a šta bi ti rekla kada bih te ja sad poljubio?

:eek:
:lol::lol::lol:

Mislim, možda je nekome to romantično, al' ja nikad nisam shvatala te najavljivače poljubaca. Još gore je - a je l' smem da te poljubim? :huh: Pa ako smo se već našli u toj situaciji da smo sami (dobrovoljno i dragovoljno), pa se još i milo gledamo (:lol:), onda je logično da smeš :lol:

A šta ste vi sve čuli, ili drug, drugarica, kako god :D

Elem,ja sam jednu djevojku,na prvom dejtu pitao :"Bil ti meni dala!" onako direktno bez imalo ustrucavanja,na prvu je pocrvenila,pa iskolacila okice. Nakon nekog razgovora otisli smo u stan i kresnuli se,zabavljali smo se oko godinu,fino je bilo s njom. Kaze mislila je da ce sa mnom biti kao dugo vremena nekog vodanja zezanja i tako tih fazona a ona bila zgrahla za chunu :) i tak u dobrim odnosima smo i danas :)

Mene je jedan decko samo odjednom poljubio, ja igram u grupi ljudi, on samo kroz masu ka meni i op-poljubi me.

Nije mi se ni svidjao, bolje da je pitao.
:hahaha:

:hahaha:

:cmok: Ups, nisam te pitao.

Mene je jedan decko pitao skoro da li hocu da podjemo. Tim recima. :)

Nismo bili na dejtu, ali ipak... Da podjemo.

A, da si mu odgovorila:" :eek:Gde?"
Nije to ništa. Meni jednom prišla jedna, ja nešto zamišljen, maštam kako ću ovo, ono, uspeh, moć, novac, slava....odlutao ko zna gde.
Prilazi Anica, prerano odrasla i sazrela devojka, korpuletne građe, bezlične frizure, odevena u bezobličnu odeću koja se ne razlikuje od muške( u to vreme se i devojke tako oblačile), nisam je ni primećivao da postoji, bio sam zaljubljen u Vinonu Rajder.
Ona: -Imaš li para?
-Nemam-preturam po džepovima-Koliko ti treba?
-Ma, imaš li para?!
-Pa, imam nešto malo, za autobus...-zbunjeno se branim od povišenog tona-al' kol'ko ti treba?
-Ma, jesi li ti lud?!?! Imaš li para, da zajedno pođemo?!?!
Aaaaaaa, to! Nemam-sležem ramenima, pomirljivo.-'Ajmo!
Uhvatimo se za ruke i priključimo se koloni "2 po 2", da bismo ušlu u školu, pored strogog dežurnog nastavnika.
Eto, nije bio dejt, ali hoću i ja da nešto napišem.

ja ne volim pitanja o bivsim na prvom sastanku...
KOLIKO ZARADJUJES? msm zaista... sta te boli q

Da zaista glupo pitanje, mada....čim siromaštvo zakuca na vrata, ljubav iskoči kroz prozor, pa s tim u vezi, reci mi : Kolika ti je plata?:hahaha:

A, da si mu odgovorila:" :eek:Gde?"
Nije to ništa. Meni jednom prišla jedna, ja nešto zamišljen, maštam kako ću ovo, ono, uspeh, moć, novac, slava....odlutao ko zna gde.
Prilazi Anica, prerano odrasla i sazrela devojka, korpuletne građe, bezlične frizure, odevena u bezobličnu odeću koja se ne razlikuje od muške( u to vreme se i devojke tako oblačile), nisam je ni primećivao da postoji, bio sam zaljubljen u Vinonu Rajder.
Ona: -Imaš li para?
-Nemam-preturam po džepovima-Koliko ti treba?
-Ma, imaš li para?!
-Pa, imam nešto malo, za autobus...-zbunjeno se branim od povišenog tona-al' kol'ko ti treba?
-Ma, jesi li ti lud?!?! Imaš li para, da zajedno pođemo?!?!
Aaaaaaa, to! Nemam-sležem ramenima, pomirljivo.-'Ajmo!
Uhvatimo se za ruke i priključimo se koloni "2 po 2", da bismo ušlu u školu, pored strogog dežurnog nastavnika.
Eto, nije bio dejt, ali hoću i ja da nešto napišem.

:super:

to je ružno i raduje me pomisao da se vrati kad-tad.
Nije njima lako ni jednostavno da krenu prvi i urade to baš onako kako se od njih očekuje, a otkud znaju šta mi očekujemo (da gledaju u pasulj)?
treba ispoštovati i podržati svaki normalan start, naravno ako ti je stalo da budeš startovana, a u ovoj priči se podrazumeva da jeste.

:ok:a pazi kao procena dal je dobar start a ne preuzimanje inicijative..pa bas zabole nekog da gleda u pasulj..a jos tek tu krece agonija citanja izmedju redova

to je ružno i raduje me pomisao da se vrati kad-tad.
Nije njima lako ni jednostavno da krenu prvi i urade to baš onako kako se od njih očekuje, a otkud znaju šta mi očekujemo (da gledaju u pasulj)?
treba ispoštovati i podržati svaki normalan start, naravno ako ti je stalo da budeš startovana, a u ovoj priči se podrazumeva da jeste.

:worth: :rtfm::rtfm::rtfm:

Па ја сам лепо предложио да се улоге мало замене, пошто смо ми и онако "глупљи" пол!:mrgreen:

Recimo, šetate parkom i primetite nešto na njoj:
"Izgleda da ćeš sutra dobiti dobre pare dva goluba te posrrala..." :lol:

Ili kada samu sebe nagrdi sa onim naočarima "za 8. mart preko radničkog sindikata"...
(one popularne koje podrazumevano stavljaju dodjošice za Beograd)

Sestro, koliko su ti platili da reklamiraš pogrebne usluge? :lol:

Poslednja izmena:
Nakon sto se poljubite, pita " Jesmo mi sad zajedno? "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne brini, ovde kvočke ostale na tom nivou svesti samo nabile godine u dupe.
Bolje da pita...
Jer ako se poljubi ko da mi je rodjendan a ne muvanje onda koj ****** da radim sa njom nego da je pitam šta je htela...
Samo retard može da kaže da se na prvom sastanku ne ljubi a da se na prvom susretu u gajbi obavezno treba pohebati.
@tema:
Ebote, ko vas učio akcentovanju slogova?

Back