scumbag
Zainteresovan član
- Poruka
- 155
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zatečen sam pitanjem, sad ti je prilika da me smotaš na brzinu.![]()

Priča mi drugarica, izašla s tipom prvi put, posle nekog višemesečnog online muvanja, nebitno, i on je pita - a šta bi ti rekla kada bih te ja sad poljubio?
Mislim, možda je nekome to romantično, al' ja nikad nisam shvatala te najavljivače poljubaca. Još gore je - a je l' smem da te poljubim?Pa ako smo se već našli u toj situaciji da smo sami (dobrovoljno i dragovoljno), pa se još i milo gledamo (
), onda je logično da smeš
A šta ste vi sve čuli, ili drug, drugarica, kako god![]()

i iskoristim te![]()

to spontano ispadne da nekom vazda moras nesto da crtasPrvi dejt je unapred ispalniran i zato gotovo uvek zakolje romantiku, otkine joj glavu i njom igra fudbal. Lepse je ono sponatano.

Sad ako ti kažem iskoristi me, ispadam lak, pomislićeš da sam promiskuitetan i odustaćeš.
A ako se budem nećkao, ostaću neiskorišćen.
Ipak ću ja malo da ti bežim, a ti znaš šta ja mislim.![]()

Prvi dejt je unapred ispalniran i zato gotovo uvek zakolje romantiku, otkine joj glavu i njom igra fudbal. Lepse je ono sponatano.
e dobro, ti se femkaj, a ja ću da napadam
pa onda idemo na prvi dejt
pa kako da odeš na spontani dejt?
koji ispadne u maniru "skuplja dara nego mera"Ko hoce nadje nacin

to ima puno veze i sa ponasanjem..druge strane ukljucene u "dejt"Sta god.
Htedoh reci, neki ljudi se na tom famoznom prvom dejtu toliko istripuju da na kraju ne urade nista.

Lepse je ono sponatano.
pa kako da odeš na spontani dejt?
Ko hoce nadje nacin
Dosta sam se femkao, ne mogu više.e dobro, ti se femkaj, a ja ću da napadam
pa onda idemo na prvi dejt![]()

Dosta sam se femkao, ne mogu više.
Idemo odmah na dejt.![]()

Priča mi drugarica, izašla s tipom prvi put, posle nekog višemesečnog online muvanja, nebitno, i on je pita - a šta bi ti rekla kada bih te ja sad poljubio?
Mislim, možda je nekome to romantično, al' ja nikad nisam shvatala te najavljivače poljubaca. Još gore je - a je l' smem da te poljubim?Pa ako smo se već našli u toj situaciji da smo sami (dobrovoljno i dragovoljno), pa se još i milo gledamo (
prva pametna misao vecerasNema to veze sa romantikom, jednostavno mu žena ne daje jasan znak da želi da se poljube, a momak neće da popije šamar.
Meni je to i slatko. I dešavalo mi se.
pa ne morad abude bukvalno i samar..dovoljno je da krene da se vrlji ko da joj je momak pobio sve po kuci..ma daaajte ljudi šta ste zapeli šamar pa šamar,
pa koja će cura na dejtu zbog pokušaja poljupca da udeli šamar?
msm što je onda uopšte došla na dejt, niste mi jasni.
samo nemoj da postavljaš glupa pitanja![]()

pa ne morad abude bukvalno i samar..dovoljno je da krene da se vrlji ko da joj je momak pobio sve po kuci..
s jedne strane da ..s druge strane..ima jedno ruzno iskustvo sa zenama ..sto ce svakako da utice na njegovo dalje opshodjenje prema zenama u celini..pa i to...isto je ko šamar.
E, ako se to desi, onda je on srećan čovek jer je video skim ima posla u startu.

s jedne strane da ..s druge strane..ima jedno ruzno iskustvo sa zenama ..sto ce svakako da utice na njegovo dalje opshodjenje prema zenama u celini..![]()