Festomanka
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
ja ne volim pitanja o bivsim na prvom sastanku...
KOLIKO ZARADJUJES? msm zaista... sta te boli q
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne volim pitanja o bivsim na prvom sastanku...

!ja ne volim pitanja o bivsim na prvom sastanku...

neki muškarci se osećaju manje muško ako žena zaradjuje više od njih,
treba ih razumeti, to je stvarno problem obzirom da misle da su oni ti koji
treba da obezbede finansijski, imaju bar taj nagon za tim...
a imaš i muške sponzoruše![]()
, балканоиди
Скоро сам чуо опасно добру причу везано за једну "мушку спонзорушу", ал не смем да је испричам, ко зна ко се све овде може препознати - ал тај је захебо, све предрасуде које имамо о девојчицама спонзорушама!
То су бре затуцани, неискусни, балканоиди
Скоро сам чуо опасно добру причу везано за једну "мушку спонзорушу", ал не смем да је испричам, ко зна ко се све овде може препознати - ал тај је захебо, све предрасуде које имамо о девојчицама спонзорушама!
![]()

Priča mi drugarica, izašla s tipom prvi put, posle nekog višemesečnog online muvanja, nebitno, i on je pita - a šta bi ti rekla kada bih te ja sad poljubio?
Mislim, možda je nekome to romantično, al' ja nikad nisam shvatala te najavljivače poljubaca. Još gore je - a je l' smem da te poljubim?Pa ako smo se već našli u toj situaciji da smo sami (dobrovoljno i dragovoljno), pa se još i milo gledamo (
), onda je logično da smeš
A šta ste vi sve čuli, ili drug, drugarica, kako god![]()
i tak u dobrim odnosima smo i danas 
Mene je jedan decko samo odjednom poljubio, ja igram u grupi ljudi, on samo kroz masu ka meni i op-poljubi me.
Nije mi se ni svidjao, bolje da je pitao.

Ups, nisam te pitao.Mene je jedan decko pitao skoro da li hocu da podjemo. Tim recima.
Nismo bili na dejtu, ali ipak... Da podjemo.
Gde?"ja ne volim pitanja o bivsim na prvom sastanku...

A, da si mu odgovorila:"Gde?"
Nije to ništa. Meni jednom prišla jedna, ja nešto zamišljen, maštam kako ću ovo, ono, uspeh, moć, novac, slava....odlutao ko zna gde.
Prilazi Anica, prerano odrasla i sazrela devojka, korpuletne građe, bezlične frizure, odevena u bezobličnu odeću koja se ne razlikuje od muške( u to vreme se i devojke tako oblačile), nisam je ni primećivao da postoji, bio sam zaljubljen u Vinonu Rajder.
Ona: -Imaš li para?
-Nemam-preturam po džepovima-Koliko ti treba?
-Ma, imaš li para?!
-Pa, imam nešto malo, za autobus...-zbunjeno se branim od povišenog tona-al' kol'ko ti treba?
-Ma, jesi li ti lud?!?! Imaš li para, da zajedno pođemo?!?!
Aaaaaaa, to! Nemam-sležem ramenima, pomirljivo.-'Ajmo!
Uhvatimo se za ruke i priključimo se koloni "2 po 2", da bismo ušlu u školu, pored strogog dežurnog nastavnika.
Eto, nije bio dejt, ali hoću i ja da nešto napišem.

to je ružno i raduje me pomisao da se vrati kad-tad.
Nije njima lako ni jednostavno da krenu prvi i urade to baš onako kako se od njih očekuje, a otkud znaju šta mi očekujemo (da gledaju u pasulj)?
treba ispoštovati i podržati svaki normalan start, naravno ako ti je stalo da budeš startovana, a u ovoj priči se podrazumeva da jeste.
a pazi kao procena dal je dobar start a ne preuzimanje inicijative..pa bas zabole nekog da gleda u pasulj..a jos tek tu krece agonija citanja izmedju redovaa pazi kao procena dal je dobar start a ne preuzimanje inicijative..pa bas zabole nekog da gleda u pasulj..a jos tek tu krece agonija citanja izmedju redova

to je ružno i raduje me pomisao da se vrati kad-tad.
Nije njima lako ni jednostavno da krenu prvi i urade to baš onako kako se od njih očekuje, a otkud znaju šta mi očekujemo (da gledaju u pasulj)?
treba ispoštovati i podržati svaki normalan start, naravno ako ti je stalo da budeš startovana, a u ovoj priči se podrazumeva da jeste.

sedi i ćuti, ništa nisi skontao
"normalan start" - znači da te ne startuje neka dalabu kojoj je samo dosadno i zayebava te.

Šta osjećaš prema meni?![]()
Nakon sto se poljubite, pita " Jesmo mi sad zajedno? "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А шта имаш од школе?

Umeš da kuvaš?

i ti siU breeee....prdno si.![]()
))))a jel se to sponzorstvo uvek odnosi smao na materijalno
zar ne moze da se gleda i sa strane seksa i polnih organa
misim neki lik je sponzor tako sto je jedan sposoban svaler pa ga zene snabdevaju pićkama
ako me razumete, nekako

Nakon sto se poljubite, pita " Jesmo mi sad zajedno? "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()