Prvi dejt i glupa pitanja :D

najbolje kad kaže 'dodji neću ti ništa'... :mrgreen:

tumblr_l856m9fd2e1qaa6bno1_500.jpg

McLovin

Priča mi drugarica, izašla s tipom prvi put, posle nekog višemesečnog online muvanja, nebitno, i on je pita - a šta bi ti rekla kada bih te ja sad poljubio?

:eek:
:lol::lol::lol:

Mislim, možda je nekome to romantično, al' ja nikad nisam shvatala te najavljivače poljubaca. Još gore je - a je l' smem da te poljubim? :huh: Pa ako smo se već našli u toj situaciji da smo sami (dobrovoljno i dragovoljno), pa se još i milo gledamo (:lol:), onda je logično da smeš :lol:

A šta ste vi sve čuli, ili drug, drugarica, kako god :D

ova tvoja priča me nekako asocirala na jednu smehotresnu anegdotu od pre dosta godina,
naime, moja sadašnja kuma se našla u "situaciji" sa jednim dečkom koga je već duže vreme ganjala i odu oni kao "da prošetaju"...kad evo ti nje dotrčava do mene kao da je đavoli gone i sva usplahirena mi govori: "hoće da me poljubi, osećam da će sad da me poljubi i šta ja sad da radim? Msm kako da se ljubim?":eek:
prvo sam bila zatečena pitanjem i naravno nisam imala odgovor i nakon što se kuma vratila svom dečku raspala sam se od smeha.
msm zamisli njega kako na pola puta do poljupca doživljava EPP i sad čeka da se ona vrati:rotf::rotf:

Sad ako ti kažem iskoristi me, ispadam lak, pomislićeš da sam promiskuitetan i odustaćeš. :lol:
A ako se budem nećkao, ostaću neiskorišćen. :sad2:
Ipak ću ja malo da ti bežim, a ti znaš šta ja mislim. :per:

e dobro, ti se femkaj, a ja ću da napadam :zper:
pa onda idemo na prvi dejt :hahaha:

Prvi dejt je unapred ispalniran i zato gotovo uvek zakolje romantiku, otkine joj glavu i njom igra fudbal. Lepse je ono sponatano.

pa kako da odeš na spontani dejt?

Priča mi drugarica, izašla s tipom prvi put, posle nekog višemesečnog online muvanja, nebitno, i on je pita - a šta bi ti rekla kada bih te ja sad poljubio?

Mislim, možda je nekome to romantično, al' ja nikad nisam shvatala te najavljivače poljubaca. Još gore je - a je l' smem da te poljubim? :huh: Pa ako smo se već našli u toj situaciji da smo sami (dobrovoljno i dragovoljno), pa se još i milo gledamo (:lol:), onda je logično da smeš :lol:

Nema to veze sa romantikom, jednostavno mu žena ne daje jasan znak da želi da se poljube, a momak neće da popije šamar.
Meni je to i slatko. I dešavalo mi se.

shta ce kad su nesigurni k'o pobeda shalkea

nisam nishta chuo kad neko krene da davi o ko je shta kome rekao staklenim ochima dajem na znanje da ne slusham.

s jedne strane da ..s druge strane..ima jedno ruzno iskustvo sa zenama ..sto ce svakako da utice na njegovo dalje opshodjenje prema zenama u celini..:think:

e, ovo poslednje jeste shit i tu si u pravu....
ma nije stvar u tome muško ili žensko,
nego ili je čovek il nije....
u kakvoj god situaciji kad se opečeš na nečoveka
posle duvaš u sve redom.
teže je momcima, tu nema priče, oni treba da sisnu ono malo mooda što im je bog dao pa kako im bude.

Back