Prvi dejt i glupa pitanja :D

Priča mi drugarica, izašla s tipom prvi put, posle nekog višemesečnog online muvanja, nebitno, i on je pita - a šta bi ti rekla kada bih te ja sad poljubio?

:eek:
:lol::lol::lol:

Mislim, možda je nekome to romantično, al' ja nikad nisam shvatala te najavljivače poljubaca. Još gore je - a je l' smem da te poljubim? :huh: Pa ako smo se već našli u toj situaciji da smo sami (dobrovoljno i dragovoljno), pa se još i milo gledamo (:lol:), onda je logično da smeš :lol:

A šta ste vi sve čuli, ili drug, drugarica, kako god :D

Prvi pasus se dešava drugarici a drugi tebi...
Pa znate šta vas dve - dobro je dok hoće samo da vas ljubi.
Bre oladi malo od interneta i navali na čoveka, krni mu ga do krajnika, zavuci mu ruku u ćega, počupaj mu dlake sa dupeta, na klupi mu otkopčaj šlic pa nek gleda ko hoće - digne se prilikom ljubljenja a može da zasmeta pa napravi grimasu a ti pomisliš da te ne voli... Mislim to prenesi toj tvojoj drugarici... Za tebe ne brinemo... Nisi retard ko ta tvoja drugarica...

ja mrzim te prve dejtove :evil:

nikada nisam bila na prvom dejtu...i nikada i necu...

ebo vas prvi dejt

ti odma' ideš na drugi dejt :hahaha:

Јако је глупо режирати тај пољубац, а и што мора да буде на првом дејту. Ако не буде ни на другом, ту нема хемије и никад га неће ни бити. :mrgreen:
Хоће ли га бити, или не то се осети, мало се намести ситуација, оно приђи ми ближе, упало ми нешто у око... :per:
Иначе, некад давно се није питало хоћеш да пођемо, него да се занимамо. :lol:

oćeš da se smuvamo :zper:

Ne znam da li postoji bedastije pitanje koje salje goru poruku zeni od toga ili od bilo kog pitanja tipa "mogu li"

pa da, čim krene da me pita je l' sme ovo ili ono... idi bre :huh:

Back