- Poruka
- 20.280
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa lepo je rekla i"prirodni neotkriveni talenat"Udri po generalizaciji!Ja se nikada nisam bavio plesom,ali igram kao Majkl Fletli.

pa lepo je rekla i"prirodni neotkriveni talenat"![]()
Udri po generalizaciji!Ja se nikada nisam bavio plesom,ali igram kao Majkl Fletli.
ne, više ličim na Meridit, ali mi je Meridit sva njanjava... ovu više gotivim,
a imamo i slične cvike, moje su ljubičanstvene![]()
p jesam napisala i likova koji imaju talenat..mislim cita li mene neko uopste
a alison jer se alison zove je mocna riba
al meni je meridit kul...i ovaj njen kako se zove...kul su par

Priča mi drugarica, izašla s tipom prvi put, posle nekog višemesečnog online muvanja, nebitno, i on je pita - a šta bi ti rekla kada bih te ja sad poljubio?
Mislim, možda je nekome to romantično, al' ja nikad nisam shvatala te najavljivače poljubaca. Još gore je - a je l' smem da te poljubim?Pa ako smo se već našli u toj situaciji da smo sami (dobrovoljno i dragovoljno), pa se još i milo gledamo (
), onda je logično da smeš
A šta ste vi sve čuli, ili drug, drugarica, kako god![]()

aham..bednije je samo kad pokusa nesto da uradi a cura pogresno na to reagujeNe znam da li postoji bedastije pitanje koje salje goru poruku zeni od toga ili od bilo kog pitanja tipa "mogu li"

" vucko je moj idol "Faru Focet![]()

ja mrzim te prve dejtove
nikada nisam bila na prvom dejtu...i nikada i necu...
ebo vas prvi dejt

Јако је глупо режирати тај пољубац, а и што мора да буде на првом дејту. Ако не буде ни на другом, ту нема хемије и никад га неће ни бити.
Хоће ли га бити, или не то се осети, мало се намести ситуација, оно приђи ми ближе, упало ми нешто у око...
Иначе, некад давно се није питало хоћеш да пођемо, него да се занимамо.![]()

Ne znam da li postoji bedastije pitanje koje salje goru poruku zeni od toga ili od bilo kog pitanja tipa "mogu li"

pa da, čim krene da me pita je l' sme ovo ili ono... idi bre![]()

Eo 1 predlog za ove novokomponovane drvene sto traze originalan pristup

oćeš da se smuvamo![]()