Prva ljubav

gost 346714

Veoma poznat
Poruka
14.726
Koje vaša prva ljubav koje se sećate ? Po čemu je pamtite ? Kako je izgledala ? Kako se to desilo (da ste se zaljubili baš u nju) ? Kakav je osečaj bio ? Sve što vam padne napamet o prvoj ljubavi napišite slobodno (niko neće znati sem vaših prijatelja forumaša sa krstarice :D :D )

Koje vaša prva ljubav koje se sećate ? Po čemu je pamtite ? Kako je izgledala ? Kako se to desilo (da ste se zaljubili baš u nju) ? Kakav je osečaj bio ? Sve što vam padne napamet o prvoj ljubavi napišite slobodno (niko neće znati sem vaših prijatelja forumaša sa krstarice :D :D )

Davno je to bilo. Ne secam se sta sam jela juce.

svet ranjenih i ludih i ko moze da tu uopste emituje ljubav msm
Međutim, kada ste poslednji put u domaćim medijima čitali o toku istrage plagiranih doktorskih disertacija?

Kada već domaći mediji ne rade svoj posao, okrenimo se nemačkom nedeljniku “Špigl” da nas podseti.
http://www.***************/mi-vec-zaboravili-nemacki-nedeljnik-spigl-nas-podseca-na-plagijatore.html :lol:

pih kakvi ste.ja sam njega ugledala davno nego je on mene.posle nekoliko godina sam iskocila pred njega i jednostavno mu rekla Cao :) izgledao je kao Isus,duga kosa,brada,svetle oci.on se ponudio da mi nesto objasni oko ucenja.pitao me da izadjemo.pili smo toceno pivo,iako ja retko pijem.bila sam blago pijana,pa sam pricala svasta.on me je dopratio.nije hteo da uzme kisobran iako je padala kisa niti da iskoristi to sto sam pijana.na sledecem sastanku smo se setali Kalemegdanom.stavila sam ruku u njegov kaput pod izgovorom da mi je hladno na rukama iako sam imala rukavice u tasni.poljubili smo se.oboje smo drhtali od treme.prolazila me je toplina dok me grli.rekao mi je da sam lepa i da je srecan sto sam ja sa njim.nikada mi neko nije to pre rekao pa sam se zbunila i nista nisam odgovorila.
bili smo kratko zajedno,ali bilo mi je lepo.verovatno mi je ostao u lepom secanju jer je uvek bio iskren sa mnom.uvek sam sa njim znala na cemu sam.
jel je dovoljno? :)

ne bih se odlucio al olakso si ljubav i zaljubio nije isto

Jedna Ivana :) Izgledala je sexy i bila je prelepa, imala je najlepsi osmeh i usne mmmmmmm kao med ukusne :heart: bila je vatrica u krevetu :zper: i sve the Best ! :mrgreen:

Ko sad da gledam... zvao se Jovan, bio plav, mnogo lep, starija grupa od mene... nije me primećivao, valjda sam bila premlada za njega.
Tako je to trajalo dok nije krenuo u prvi razred, a ja ostala još jednu godinu u vrtiću... nisam ga više nikad videla... :cistinaocare:

Back