Prva beogradska gimnazija ( I beogradska gimnazija)

hehe... nije mi bilo tesko da provalim...listala sam tvoje ranije poruke,profil,itd i pogodila...
a sad kontam za ranije poruke,mislim malo sam se shlogirla dok sam citala,jer da je ono sve pisala jedna osoba malo je nemoguce,a nije bash bilo prijatno to sto sam citala.
A 5,6,7,8, sve slicni profesori predaju,a ja sam inace iz 6...
Shta josh treba da kazem da bi se setila,mada mozda me i ne znas (ili ne secas)...

Pa sve to shto ti nije bilo prijatno da chitash nisam pisala ja iz prostog razloga shto sam ja apslutno pozitivna osoba, a svoju mrachniju stranu nikada ne bih pokazivala na forumu.. Mada iskreno ta drugarica i nije pisala o sebi.. nebitno..
Joj.. Ja iz sedmice i petice znam puno ljudi, a iz shestice i osmice dosta slabo.. Hm.. Znam Ivanu iz Borche.. Ali ne teshko da se nje ne bih secala, a i ne znam jel ona 6 ili 8.. Ej, a da nisi ti mozda njena najbolja drugarica?

e a ova vasha razredna,jel ima ona neki specijalan sistem kad pita?
Ono datum,gleda na sat ili tako nesto,ili samo kako joj padne na pamet?
jal pita mozda prvo keceve?
jel stroga kad ocenjuje?

Gleda na sat???:lol: gde si to izvukla?? Pita prvo kecheve, ako zele da poprave ocenu, a onda kako joj padne napamet, nekada po redu.. Ne gleda ni po kakvim datumima..Moja razredna je jedan od najvecih careva u toj shkoli.. Pita obimno i puno, najmanje ceo chas, a chesto i vishe.. Bukvalno morash sve da nauchish, na kraju daje prilichno realnu ocenu.. I na primer lupam ako imash tri chetvorke u dnevniku, njoj to uopshte nije chista situacija, morash da potvrdish tu chetvorku, a moze da se desi i da ti da 5 na kraju.. Jako je bitna ta poslednja ocena na odgovaranju, mnogo bitnija nego sve ocene do tada.. Slushaj shta pite druge jer vrti pitanja, i probaj da delujesh sigurno u to shto prichash, jer chini mi se da mi je ponekad smanjivala ocenu zato shto mucam dok odgovaram.. Ne znam shta josh da ti kazem o njoj.. Ima josh neshto da te zanima?

Au hvalospev o Prijicki... Mora da te mnogo voli.Meni ona izgleda opsano,josh da izedjem pred nju da odgovaram pa da umrem.A na vezbama da ne pricam,ruke mi se tresu,eprvete ne smem ni da pipnem,a inace i nisam bash plashljiva...Ni na shta drugo ne mogu da se skoncentrishem kad je gledam,sem na ona dva crvena kruga na obrzima,od rumenila.
Shta ti imash kod nje?
Nash fizicar kad pita gleda na sat,pa sve to nekako sabere,pomnozi i podeli i na kraju uvek ispadnesh ti...
Jel vama Mudzahedin predavao u prvoj? Kakav je sad? E mi molimo Boga da nam se sledece godine vrati... Ona zena Vera mi se bash ne dopada.Inace rekla nam je da je 2-6 tj. 3-6 za nju reklo da je ona super,i da ih sve razume...
Ako se setim joh neceg pitacu...
I da nisam ocekivala da ces mi se javiti,iznenadila sam se...

Hvalospev nego.. mnogo mi je pomogla proshle godine, sa svih mogucih aspekata.. A da li me voli stvarno neam pojma ne bih bash rekla i ja ne govorim o profesorima na osnovu toga da li me vole ili ne, trudim se da budem objektivna.. Kod Bobe imam 4, dodushe na kraju mi je poklonila 4, a na polugodishtu je bilo zasluzeno.. Ne stvarno gotivim i kako predaje, sve je razumem, u prvoj mi je predavala Jelicka, pa meni nije jasno kako je ta zena fax zavrshila, mozda ona i zna hemiju, ali da predaje nema veze.. Ej ali i ja se pogubim kad me Raki(razredna) pita.. Ima neki pogled, ne umem da objasnim, ja inache imam tremu ali kod nje bash, to nikako ne valja..
Tebi predaje Vesa car, ja naravno nisam te srece mnei predaje ona karakondzula Krstaja.. Predpostavicu da ti je Mudzahedin ustvari Sokic on mi tek sad predaje, mogla bi ti meni o njemu par rechi. A shto se tiche Vere, zena je potpuni debil, kazu da je narkoman i ne bi me chudilo.. Da ne kasnim sad na trening isprichala bih ti par dozivljaja za nju.. U svakom sluchaju informatiku nauchiti necesh, ali cesh znati sve o njenom privatnom zivotu, i nemoj da se kachish sluchajno sa njom zagorchace ti zivot.. To III-6 je inache ne podnosi.. Glupacha..
Kao fora ne treba ako necesh, ali meni nekako bilo glupo da prodjem da ti se ne javim.. Ja cu tebi da kazem cao, pa ti ne morash da mi se javish.. Shatro ne morash, ubila bih te da me iskulirash jer mrzim kad me neko iskulira..:lol:
e sad stvarno odoh na trening.............

Onda ok,javicu se i ja tebi naravno!Pogotovo sad kad si zapretila,de jbt smem da te iskuliram...
Shalim se. Nego reko dal se sad zvanicno znamo ili ne,pa zato...Onda cu se ja tebi prva javiti da ne bude da se ti meni samo javljas.
Prijicki (Bobi,Raki haha) brojim koiko je puta rekla "de fakto" i "i tako redom",posto to vrlo cesto ponavlja,i snimila sam joj kakve sve shnalice ima...
A Slavisha ja ne znam dal u celoj toj skoli postoji bolji covek od njega...
Mi svi imamo keca kod njega,al niko nikad nije rekao da on nesto specijalno trazi od nas...
Jos nam kaze sta ce nam dati na kontrolnom i svi opet puknemo.Verujem i da nam da da otovrimo zibrku sa sve resnjima da prepisemo,mi bi ponovo bili toliko retardirani i svi bismo dobili kecheve...
Al ovako je suuuuuuuuuuper...I ocajno predaje,nishta ga ne razumem ,al mozda je to zbog toga sto ga bash i ne slusam,tacnije gledam kroz njega.Al ni za sta na svetu ga ne bi menjala.A krene ono svoje partizan-zvezda,mi umiremo.Sva sreca pa kod njega samo partizanovci rade zadatke pred tablom,a zvezdashi su mirni...
A Mudzahedin jeste Sokic,to zbog brade, josh ga zovu i Bata...On nije losh,ispredaje on sve ok,i nashtrebamo mi sve,mada brzo zaboravimo.Al ovako na casovima nam je bilo extra,umeo je on da odvaljuje,slushali smo muziku,bilo zezanje,opushteno.Ne znam sad kako vas ocenjuje,nama je dao testove sa pitanjima nedelju dana ranije,mi naucimo i to radimo.Znam da je 89. kojima je proshle god predavao imalo neku skalu po kojoj ih je ocenjivao,i koliko sam videla njihove ocene nisu se bash najbolje proveli...ne znam shta sad vama radi...
A ova Vera ta zne nije cista,ima nekih ozbiljnih problema.Vec smo saznali dosta o njenom zivotu,neki decko ju je ostavio,nja,nja,nja..e znash kako nas zabole uvo ko je nju ostavio!
A ono da je gotivite to nam je rekla prvi cas,da nam se kao pohvali!Daj mi je popljuj josh malo ,da mogu mojima da prepicavam.Ona nas vec mrzi,mada nas vecina u toj shkoli mrzi... Mi smo inache opasni po okolinu,samo da znash...Ne znam kako sa mnom u opshte smesh da razgovarash...
Kakav je onaj dekica shto vam predaje fizicko?
Mi hocemo da nam on predaje,jer ce neko od nashih Daru da zgazi! Nama taj mentol predaje fizicko,najbitniji predmet na svetu!
Kako ti se svidja engleskinja,ona vama od ova god.predaje tako?
Ja kod nje sedim u prvoj klupi,pa sam od dva puta kad je na nashem chasu pregledala vashe radove,oba puta videla tvoje...Jednom je bio neki sastav,a drugi put valjda diktat...
E da i zashto izmedju imena i prezimena na kontrolnom stavljash 6????

Back