Onda ok,javicu se i ja tebi naravno!Pogotovo sad kad si zapretila,de jbt smem da te iskuliram...
Shalim se. Nego reko dal se sad zvanicno znamo ili ne,pa zato...Onda cu se ja tebi prva javiti da ne bude da se ti meni samo javljas.
Prijicki (Bobi,Raki haha) brojim koiko je puta rekla "de fakto" i "i tako redom",posto to vrlo cesto ponavlja,i snimila sam joj kakve sve shnalice ima...
A Slavisha ja ne znam dal u celoj toj skoli postoji bolji covek od njega...
Mi svi imamo keca kod njega,al niko nikad nije rekao da on nesto specijalno trazi od nas...
Jos nam kaze sta ce nam dati na kontrolnom i svi opet puknemo.Verujem i da nam da da otovrimo zibrku sa sve resnjima da prepisemo,mi bi ponovo bili toliko retardirani i svi bismo dobili kecheve...
Al ovako je suuuuuuuuuuper...I ocajno predaje,nishta ga ne razumem ,al mozda je to zbog toga sto ga bash i ne slusam,tacnije gledam kroz njega.Al ni za sta na svetu ga ne bi menjala.A krene ono svoje partizan-zvezda,mi umiremo.Sva sreca pa kod njega samo partizanovci rade zadatke pred tablom,a zvezdashi su mirni...
A Mudzahedin jeste Sokic,to zbog brade, josh ga zovu i Bata...On nije losh,ispredaje on sve ok,i nashtrebamo mi sve,mada brzo zaboravimo.Al ovako na casovima nam je bilo extra,umeo je on da odvaljuje,slushali smo muziku,bilo zezanje,opushteno.Ne znam sad kako vas ocenjuje,nama je dao testove sa pitanjima nedelju dana ranije,mi naucimo i to radimo.Znam da je 89. kojima je proshle god predavao imalo neku skalu po kojoj ih je ocenjivao,i koliko sam videla njihove ocene nisu se bash najbolje proveli...ne znam shta sad vama radi...
A ova Vera ta zne nije cista,ima nekih ozbiljnih problema.Vec smo saznali dosta o njenom zivotu,neki decko ju je ostavio,nja,nja,nja..e znash kako nas zabole uvo ko je nju ostavio!
A ono da je gotivite to nam je rekla prvi cas,da nam se kao pohvali!Daj mi je popljuj josh malo ,da mogu mojima da prepicavam.Ona nas vec mrzi,mada nas vecina u toj shkoli mrzi... Mi smo inache opasni po okolinu,samo da znash...Ne znam kako sa mnom u opshte smesh da razgovarash...
Kakav je onaj dekica shto vam predaje fizicko?
Mi hocemo da nam on predaje,jer ce neko od nashih Daru da zgazi! Nama taj mentol predaje fizicko,najbitniji predmet na svetu!
Kako ti se svidja engleskinja,ona vama od ova god.predaje tako?
Ja kod nje sedim u prvoj klupi,pa sam od dva puta kad je na nashem chasu pregledala vashe radove,oba puta videla tvoje...Jednom je bio neki sastav,a drugi put valjda diktat...
E da i zashto izmedju imena i prezimena na kontrolnom stavljash 6????