Ima li nekoga ko ide ili je isao u Prvu? Interesuje me kakvi su profesori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu li da se ukljuchim u diskusiju?dark-side-of-the-moon:I ja sam bila u crvenoj smeni. Skola je ok, ali ako si u crvenoj smeni smorices se od matematike. Ja sam od svih predmeta matematiku najvise ucila. A sta te konkretno zanima u vezi sa prvom?
AlyonA:Eh,..prvacici!
Koga zanima bilo sta vezano za nastavnike nek mi posalje pp ili pita.
A iz crvene u plavu smenu moze da se prebacuje ali je jedino pitanje oko smerova i ucenja jezika.Nekad nema isti jezik u istoj smeni a da si napr na drustvenom smeru.
Ja zavrshila to chudo pre tri godine...I prezivela...nekako...Srpski mi je predavala Dotichna Ljilja-Lilica,kako voli da je zovu,inache Shtrumfeta ovako,kod nje samo treba pisati ljubavne sastave i bice ti cool,i nemoj mnogo da se prsish sa svojim mishljenjem,u Prvoj to profesori specijalno ne vole.Eventualno mozesh kod Sokica,informatichara i vishe nigde,jer je ovako tolerantniji od ostalih fosila.fungirly:HVALA!!! heh, za planinarenje sam se vec prijavila...ali stvarno nisam imala pojma da je ta fizicharka toooliki frik!!! mislim, smejuljila se na svaku nashu glupost, objashnjavala bezbroj puta, i nije izgledala narochito stroga..ali definitivno sam se prevarila i to ne samo ja.. i ta chukicka,informaticharka potpuno je izgledala ok!!!
hmm...evo josh pitanjca...
Neki stariji su mi rekli da je Dara Vukajlovic(nisam sigurna za prezime) totalna ludacha..da li je to tachno? I kakve su Ljiljana Rajkovic - srpkinja i neka Nevena(ili Nevenka) - geos, Dragana Shormas - bios?
thanks........................................................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u helped me a lot!!!