Prstići u bojama duge :)

Ma znam, nema kod nas da se kupi nigde i ja sam ga trazila nedeljama - posto mi je drugarica preporucila, nasla sam u Segedinu na kraju, pa sad svaki put kad odem tamo kupim 2 kom. Bas mi je nestao pa sad trosim Rimmel Super Wear pise na njemu Ultra Shine ali... bezveze je. Treba mi ovaj Essence samo ne znam kad cu sl put u Segedin.

Videla sam da Deborah ima Gel Like Top Coat. Mozda je dobra zamena... treba probati.

velika.jpg

Inace ako se slucajno pojavi kod da znas izgleda ovako:

3278_EssenceBetterThanGelNailsTopSealerHighGloss_1351343194.jpg

Poslednja izmena:
Trenutno na nogama imam lila Gabrini lak za nokte i traje mi skoro mesec dana u tri sloja bez problema.

Takođe sam imala dobro iskustvo i sa Golden Rose lakovima od tih baš jeftinih.

Na moru sam pre dve godine koristila Oriflame lak za nokte i skidao mi se na svaka dva dana, mislila sam da je zbog stopala u pesku i sl.

Međutim, prošle godine sam imala Gabrini i deset dana me nije bolela glava uopšte.

Probala ESSIE!Divne boje,ali za cenu od 899 dinara,kvalitet im je kriminalan!Treci dan je poceo da se skida,a imala sam i bazu i top coat.

Vratila sam se Bourjois-u,koji za 720 dinara premasio 10 dana.Cak i crveni!Skinula sam ga samo zato sto mi se videlo da su mi nokti porasli.

Probala i Rimmel Salon PRO lycra.Lepa tekstura,izgledaju debelo,kao gel.Trajali 4 dana.

China Claze Holo colekcija,osrednja.Divne nijanse,ali efekat duge se gubi nakon upotrebe Top coat-a.Ne skroz,ali je razlika ocigledna.Bez Top coat-a potraju 2 dana,ako imate srece.Gule se lako.

Aurini Up to 7 days,lepe nijanse i kvalitetni.

Back